Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M01 GeekBench testinde görüldü!

Giriş segmentini diğer segmentlerden ayırmayan Samsung ‘un Galaxy M01 cihazı, GeekBench testinde görüldü! İşte teknik özellikleri ve aldığı skoru…

Samsung, özellikle giriş ve orta segmnet cihazlarını isimlendirirken A ve M serisini daha fazla tercih ediyor. Bunun neticesinde de Galaxy A ve Galaxy M serisinin ürün yelpazesi oldukça genişliyor. Bu politikayı devam ettirmekten vazgeçmeyecek gibi görünen Samsung ‘un yeni cihazı Galaxy M01, GeekBench testinde ortaya çıktı. Galaxy A serisinden de aşina olduğumuz bu isimlendirme (A01) ile birlikte Samsung, Galaxy M serisini 8. cihazı ile birlikte büyütmeye devam ediyor.

Yapılan GeekBench testine baktığımız zaman, Galaxy M01’in SM-M015G model numarasıyla birlikte piyasaya sürüleceğini görüyoruz. 2.02GHz sekiz çekirdekli bilinmeyen bir Qualcomm yonga setine sahip olacağı belirtilen cihaz, bu açıdan bize bilgi kıtlığı yaşatıyor. 2GB RAM ile birlikte en güncek sürüm olan Android 10 işletim sisteminin bulunacağı cihaz, tek çekirdekli performans testinden 856, çok çekirdekli performans testinden ise 3327 puan alıyor. Karşılaştırma yapabilmeniz için bu skorlara yakın olan bir cihazı da sizlerle paylaşmayı ihmal etmiyoruz.

Galaxy M01 GeekBench
Galaxy M01 GeekBench

Bu skorlar ile XiaomiRedmi8A‘ya oldukça yakın bir tablo çizen Galaxy M01, yonga seti tarafında bu cihaz ile aynı veya çok yakın bir yonga setini kullanabilir. Nitekim Xiaomi Redmi 8A’da, Qualcomm Snapdragon 439 yonga seti ve tıpkı bu cihazda olduğu gibi 2.02Ghz hızında çalışan 8 çekirdek bulunuyordu.

Redmi 8A
Redmi 8A

Cihaz hakkında elimizde olan diğer bilgilere bakacak olursak, bu cihazda 32GB‘lık bir dahili depolama alanı bekleyebilirsiniz. Siyah, Mavi ve Kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneğinin bulunacağı cihaz, microSD kart desteğiyle birlikte piyasaya sürülebilir. Ekranı hakkında yorum yapmamız gerekirse de, 6.4 inçlik damla çentikli bir ekranı bu cihazda bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu