Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

İddialı özelliklere sahip Huawei Enjoy 9 Plus resmi görüntüsüyle karşınızda!

Huawei hatırlayacağınız üzere mart ayında Enjoy 8 serisi modellerin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu seri içerisinde üç telefon duyurusu gerçekleştiren Çinli teknoloji devi görünüşe bakılırsa serinin devam modelleri için kolları sıvamış durumda. Yaklaşık altı ay sonra güvenilir ünlü sızıntı kaynağı @evleaks Huawei Enjoy 9 Plus akıllı telefonun resmi görüntüsü ve başlıca özelliklerini içeren bir paylaşım gerçekleştirdi.

Huawei Enjoy 9 Plus özellikleri

Tasarım ve teknik özellikleri Enjoy 9 Plus’ın hiç de fena olmayan bir orta segment telefon olacağını gösteriyor. Son dönemde birçok Huawei akıllı telefonda karşımıza çıkan çentikli çift arka kamera tasarımı Enjoy 9 Plus modelinde de kullanılıyor.

Huawei Enjoy 9 Plus
Huawei Enjoy 9 Plus

6.5 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü IPS LCD ekran ile donatılacak telefonda ilk kez Mate 20 Lite’da kullanılan Kirin 710 işlemcisini görüyoruz. Metal yerine cam arka yüzeye sahip olan telefonda yapay zeka destekli 16 megapiksel + 2 megapiksel çift kamera yer alıyor. 6GB RAM, 128GB depolama, 13 megapiksel + 2 megapiksel ön kamera, 4.000 mAh büyüklüğünde pil ve EMUI 8.2 kullanıcı arayüzü Enjoy 9 Plus’ta karşımıza çıkan diğer özellikler olacak.

Resmi görüntüsü ve teknik özelikleri sızan telefonun önümüzdeki birkaç gün içerisinde resmiyet kazanmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu