Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuTeknoloji

Meizu 16 geç ama gül olmasın hesabı! 3 kamera mı? Neden olmasın?

Meizu dünyanın en eski mobil üreticilerinden birisidir. Apple ile girdiği mücadele sonunda iflas etmek durumunda kalan ama Çin Hükumeti ve özellikle Çin halkı tarafından desteklenen üretici küllerinde doğmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde incelediğimiz Meizu Pro 7 akıllı telefon pazarında bize bambaşka bir kullanıcı deneyimi sağlamıştı. Bugün ise bir süredir haberlerini yaptığımız Meizu 16 ile ilgili en son bilgiler şirketin CEO’su Jack Wong tarafından dile getirildi. Yapılan açıklamaya göre yeni nesil telefon 2 farklı versiyon ile karşımıza çıkacak.

Meizu 16 ve Meizu 16 Pro / Plus modeli geliyor!

Mr. Wang tarafından yapılan açıklamaya göre teelefomların her ikisi de Snapdragon 845 yonga seti kullanacak. Açıkçası Snapdragon 855’ten bahsedilen bugünlerde Snapdragon 845’in bile artık eskimeye başladığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Ağustos ayında tanıtılacak telefonların bize ne sunacağını bilemiyoruz ama ortaya çıkan bazı bilgilere göre şu özellikler ile karşılaşacağız.

Meizu 16
Meizu 16

Öncelike her iki telefonda 5,6 ve 6,1 inç OLED Ekran kullanacak. Düz 16 serisi 16 megapiksel + 20 megapiksel kamera yapısına sahip olurken, Pro / Plus modelinde ise 12 megapiksel + 12 megapiksel ve 20 megapikselden oluşan üçlü kamera sensörü kullanılacak.

Bizce bu noktada en önemli detay telefonların bize hangi fiyattan satışa sunulacak olduklarıdır… Sizce de öyle değil mi?

Meizu Pro 7 inceleme! Yapılmış En Detaylı İnceleme!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu