AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

2022 iMac Pro Gözlerimizi Büyüleyecek Ekranıyla Geliyor!

Şirketin yeni canavarı 2022 iMac Pro bilgisayarına ait yeni özellikler sızdırıldı ve çok dikkat çekiyor. İşte bilgisayarın yeni özellikleri.

Ünlü bir sızdırıcı, 2022 iMac Pro modeline ait yeni özellikleri ortaya çıkardı. Bilgisayarın Apple’ın güncel teknolojilerine ve daha da gelişmiş bir çipli bir sisteme sahip olacağı da bilgilerde mevcut. Ancak daha önceki iMac’lerde görülmeyen bir ekran sistemiyle gelecek.

2022 iMac Pro, ProMotion Destekli Mini-LED Özellikli Ekrana 120 Hz Sahip Olacak!

Sızdırıcıya göre, 2022 iMac Pro’nun temel modeli, tıpkı 2021 MacBook Pro’nun tabanında olduğu gibi 512 GB PCIe NVMe depolama ile birleştirilmiş 16 GB birleşik RAM ile gelecek. Ayrıca, Thunderbolt 4’ü destekleyecek USB-C girişi, HDMI portu ve SD kart okuyucunun da mevcut olacağı söyleniyor.

Bilgi sahibi, HDMI’nın bu makineler için bir kolaylık faktörü olarak geldiğini açıklyor. Kullancıların harici bir ekran bağlamaları ve mevcut çalışma alanlarını genişletmeleri daha kolay olacaktır.

iMac

M1 Pro ve M1 Max çiplerinin iMac Pro’da opsiyonel olacağı belirtildi. Güç ünitesindeki Ethernet girişi de standart olacak. En çok dikkat çeken ekran özelliklerine gelirsek iMac Pro’nun ProMotion destekli 27 inç mini-LED ekrana sahip olacağı da iddia edildi. Çerçevelerinin de ince ve koyu renkli olacağı aktarıldı.

FaceID sözde test edilmiş ancak özelliğin nihai ürüne geçip geçmeyeceği henüz doğrulanmadı. Fiyatlandırmaya gelirsek satış etiketinin 2.000 dolar üzerinde olacağı aktarıldı. Cihazın lansman tarihinin de 2022’in ilk yarısında olacağı düşünülüyor. Yeni gelişmeler gelince sizlere aktaracğız. Takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu