AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

2021 Model Galaxy Watch Tizen İşletim Sistemiyle Çalışmayacak!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni Galaxy Watch akıllı saatleri Tizen değil WearOS işletim sistemi ile çalışacak.

Akıllı telefon pazarındaki liderliğini devam ettiren Samsung yepyeni gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yeni akıllı saat modelleri ile pek çok yeniliği karşımıza çıkaracak olan şirket adından söz ettiriyor. Hindistan piyasasında 6 farklı telefon modelini tanıtmaya hazırlanan şirket öte yandan da iki tablet geliştiriyor. Bu tabletlerin bütçe dostu olacağından daha önce söz etmiştik. Yeni akıllı saatlerin de Tizen işletim sistemini kullanmayacak olan şirket, yeni işletim sistemini duyurdu. 2021 Galaxy Watch WearOS kullanacak.

Bugün gelen bilgiler ile yeni nesil akıllı saatler de hangi işletim sisteminin kullanılacağı belli oldu. Aslında daha önce ki haberlerimiz de söz ettiğimiz gibi Tizen yerine WearOS işletim sistemi kullanılacak.

Galaxy Watch
Galaxy Watch

2021 Galaxy Watch WearOS İşletim Sistemi Kullanacak

Geçtiğimiz yıl milyonlarca adet akıllı saat satan Samsung yine adından söz ettiriyor. Bu yıl yine birbirinden farklı akıllı saatleri karşımıza çıkaracak olan şirket yeni akıllı saatlerin de WearOS işletim sistemi kullanacak. Google işletim sistemi olan WearOS’u kullanacak olan şirket, yeni akıllı saat modellerin de yüksek performans sunacak. Android destekli akıllı saatler üretmeye devam edecek olan şirket 2014 yılından bu yana Android tabanlı akıllı saat üretmiyordu. En son Tizen işletim sistemi ile akıllı saatleri karşımıza çıkaran şirket, yeni akıllı saatleri ile yine Android platformundan güç alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu