Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 7A Tanıtıldı, İşte Fiyatı

Kısa süre önce haberlere konu olan OPPO Reno 7A resmi olarak tanıtıldı. OPPO’nun yeni orta segment telefonu bakalım neler sunuyor.

OPPO Reno 7A resmi olarak görücüye çıktı. Qualcomm Snapdragon 695 işlemcisinden güç alan akıllı telefon ilk olarak Japonya’da raflardaki yerini alıyor. Ülkede satışa sunulan pek çok telefon gibi Reno 7A da IP68 sertifikasına sahip olarak geliyor.

OPPO Reno 7A Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Reno 7A, sol üst köşede bir delik bulunan 6,4 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip. Yüzde 89,4 ekran gövde oranı sunan bu ekran Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızında. Ekran üzerinde sol üst köşeye konumlandırılan kamera 16 megapiksel çözünürlüğünde.

Arka kamera birimine gelince; burada üç kamera bizi karşılıyor. Ana kamerada f/1.8 diyaframa sahip 48 megapiksel ana kamera bulunuyor. Diğer iki kameralar 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro şeklinde.

Reno 7A’nın yazılım biriminde Android 11 ve ColorOS 12 yazıyor. Güvenlik notasında ekran altı parmak izi tarayıcısına sahip olan telefona Snapdragon 695 işlemcisi güç veriyor. 6 GB LPDDR4x RAM ve 128 GB UFS 2.2 depolama ile donatılan telefonda ek olarak hafıza kart desteği de mevcut.

IP68 sertifikasıyla su ve toza direnç gösteren telefonun fiyatı 334 $ olarak açıklandı. Reno 7A’nın küresel pazarda satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

OPPO Reno 8 Pro Bugün İtibariyle Satışa Sunuldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu