Güncel Teknoloji HaberleriRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Yeni Gözdesi İle Karşımızda! RedmiBook Pro

Akıllı telefon modelleri ile yüksek ses getiren Redmi, şimdi de Apple görünümlü bilgisayarı RedmiBook Pro görselini sızdırdı.

Birbirinden farklı telefon modelleri ile hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Redmi yepyeni gelişmeler ile teknolojinin nabzını tutuyor. Akıllı telefonların ardından laptop sektörüne de giriş yapmaya karar veren şirket yeni bilgisayar modeli olan RedmiBook Pro ile milyonlara ulaşmayı hedefliyor. Daha önce yaptığımız haberlerde de bahsettiğimiz gibi laptop Apple’a benzer görünüm ile karşımıza çıkacak. Sızdırıldığı günden bu yana merakla takip edilen laptop bugün ilk kez görüldü. Tasarım şahane görünüyor.

Geçtiğimiz aylarda internete sızdırılan ve bizimde haberlerimize konu olan yeni laptop modeli hem tasarımı hem de özellikleri ile kullanıcıları mest edecek gibi görünüyor. Yaptığı duyurular ile halkın ilgisini çekmeyi başaran şirket yeni laptop modeli ile de yüksek ses getirmeyi hedefliyor. İlk kez görüntüsü ile gündeme gelen bilgisayar eğer planlandığı gibi giderse 25 Şubat’ta tanıtılacak.

RedmiBook Pro
RedmiBook Pro

Onun Adı RedmiBook Pro

15 ve 14 inç olmak üzere iki farklı model olarak karşımıza çıkması beklenen laptop 11’nci nesil Intel Core işlemciden güç alacak. Nvidia GeForce MX450 grafiklerine sahip olacağı bilinen cihaz köşeli alimünyum gövde tasarımı ile de beğenileri toplayacak. Arkadan aydınlatmalı klavye, geniş izleme paneli ve ince çerçeveli ekranı ile görsel açıdan şahane olacak olan laptop USB Type-C ile şark edilebilecek. Görünümü ile adeta Apple Macbook’ları andıracak olan yeni laptop modeli tasarımı ile adından epey söz ettirecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu