AndroidGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Temizlik İmandan Gelir! Huawei Vacuum Cleaner…

Evet, artık her günümüzün yoğun geçtiği dönemde temizlik yapmak eziyet olabiliyor. Huawei Vacuum Cleaner tüm kirleri hüp diye içine çekiyor.

Çinliler tövbe estağfurullah ilginç bir millet. Bir yandan virüsle cebelleştirip, diğer yandan hayatımızı kolaylaştıracak işler yapıyorlar. Huawei Smart Selection, Huawei Vacuum Cleaner olarak adlandırılan seride Jimmy Smart Handheld 1S modelini piyasaya sürdü. Fiyatı da oldukça uygun.

Özellikle robot süpürgelere rağbetin arttığı fakat fiyatının da yüksek olduğu bir dönemde kullanabileceğiniz bir elektrikli süpürge arıyorsanız bu arkadaş tam size göre. 198$ fiyat etiketiyle 30 Aralık’ta satılmaya başlayacak olan Huawei Jimmy Smart Handheld şarjlı bir süpürge. 120AW emiş gücüne sahip olmakla birlikte 6 adet dahili 3000 mAh bataryaya sahip. 60 dakika kadar şarjı gidiyor.

Telefon uygulamasıyla yönetilebilen ve birden fazla fırça başlığı ile gelen süpürge aynı zamanda oldukça hafif; sadece 1.250 gram. Huawei’nin geliştirdiği 100.000 rpm yüksek hızlı DC motordan güç almaktadır. Zemin boşluğu ve halının tüylerinin altındaki derin tabakaya nüfuz ederek çeker.

Düz halısız zemin, halı, koltuk için ayrı ayrı 4 adet başlık kutunun içinden çıkacaktır. Ayrıca çok ilginç bir özellik daha mevcut. Huawei Smart Life uygulamasıyla, süpüren kişinin harcadığı kaloriyi ve cihazın kalan şarjının görmek mümkün olacak.

Ülkemizde resmi olarak satışa sunulup sunulmayacağı henüz muamma. Ancak uluslararası alışveriş sitelerinden satın almak mümkün olacaktır. Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi gelirse siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu