Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Apple’ın Yapamadığını Yaptı! Tim Cook Şokta!

Çinli teknoloji devi Huawei, Apple’ın yapamadığını yaptı ve üç cihazı aynı anda şarj edebilen cihazını duyurdu. Tim Cook şokta.

Bu yılın Temmuz ayında Huawei, aynı anda üç cihaza güç verebilen bir kablosuz şarj istasyonunu tanıtmıştı. Huawei’nin bu cihazına benzer bir cihaz da Apple tarafından duyurulmuştu. AirPower adını taşıyacak olan Apple’ın cihazı maalesef ki bir süre sonra iptal edilmişti. Ancak Çinli teknoloji devi Temmuz’da tanıttığı cihazını bugün 125 dolardan satışa sundu.

Huawei yaparım dedi ve yaptı!

Huawei‘nin şarj istasyonu üç katmanlı bir yapıya sahip. Şarj bobinlerinin kombinasyonu, büyük bir ekrana sahip telefon, tablet veya kulaklık veya saat gibi küçük bir cihazı herhangi bir yere yerleştirmenize ve hemen şarj etmeye başlamanıza olanak tanıyor. Bu aksesuar, firmanın telefonları, tabletler, kulaklıklar, akıllı saatler ve kablosuz şarjı destekleyen diğer cihazlar için 15 W’a kadar kablosuz şarj gücü sağlayabiliyor. Aynı zamanda bu cihaz, Qi protokolünü destekleyen diğer üreticilerin cihazları da hızlı bir şekilde kablosuz şarj edebiliyor.

Cihaz, akıllı yabancı cisim algılamayı da destekliyor. Yani şarj pedine bir anahtar, bozuk para veya başka metal nesneler koyarsanız, koruma modunu etkinleştiriliyor ve şarj duruyor. Aynı zamanda, kullanıcıları sorun hakkında bilgilendirmek için LED göstergesi hızlı bir şekilde yanıp sönüyor.

Huawei

Sadece bu da değil, pil neredeyse tamamen şarj olduğunda, cihaz aşırı şarjı önleyebiliyor ve pili koruyor. Sessiz bir hava soğutma sistemi ve ayrıca sıcaklık kontrolü de bu cihazda yer alıyor.

Apple’ın üzerinde 2 yıl çalışıp iptal ettiği AirPower projesi Huawei’nin sayesinde tekrar hayat buldu diyebiliriz. Amerika’nın teknolojiye öncülük ettiği günler artık geride kaldı. Çin’in yükselişine bakalım nasıl bir cevap verilecek? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu