Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung One UI 4.0 Sürümünde Sürpriz Bir Gelişme Yaşandı

Samsung One UI 4.0 güncellemesinde irili ufaklı birçok gelişme yer alıyor. Bu yenilikler arasında üçüncü taraf simge desteği de yer alıyor.

Samsung One UI 4.0 güncellemesini Galaxy S21 kullanıcılarının üzerinde test etmeyi sürdürüyor. Beta programının uygulandığı ülkeler arasında ne yazık ki yer almıyor. Fakat söz konusu ülkelerde yeni sürümü yükleyen pek çok kullanıcı yayınladıkları video ve görsellerle yenilikler hakkında gelişmeleri aktarıyı sürdürüyor.

SamMobile sitesine göre Android 12 tabanlı One UI 4.0 sürümünde irili ufaklı 70’ten fazla yeni gelişme yer alıyor. Samsung da bu gelişmelerin büyük bölümüne güncelleme ayrıntısında zaten değiniyor. Fakat markanın değinmediği önemli bir gelişme ise üçüncü parti simge desteği.

Samsung’un tema motorunda sayısız tema ya da özelleştirme bulunmakta. Fakat Google Play Store’un bu noktada bir derya olduğunu unutmamak gerekiyor. Özellikle arayüz noktasındaki özelleştirmeler bazıları için çok önemli ve şimdi kullanıcılar diledikleri simgeleri Galaxy S21 serisinde, güncelleme sonrasında ise diğer Galaxy akıllı telefonlarında kullanmaya başlayabilecekler.

Android 12/One UI 4.0 beta programı İngiltere, Çin, Hindistan, Almanya, Polonya ve Güney Kore’de şu an mevcut. Bu ülkelerden birinde yaşıyorsanız Samsung üyeler uygulaması aracılığıyla programa kayıt yaptırabilirsiniz.

Samsung, Galaxy S21 için One UI 4.0’ın son sürümünü bu yıl Aralık ayında yayınlayacak. Güncellemenin getirdikleri hakkında daha fazla haber aldıkça sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu