AndroidAppleGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Ultra ve iPhone 14 Pro Max Hız Testinde Kapıştı

Galaxy S23 Ultra ve iPhone 14 Pro Max bu defa hız testinde kozlarını paylaştı. Snapdragon 8 Gen 2 ve One UI 5.1 işleri değiştirmiş görünüyor.

Galaxy S23 Ultra ve iPhone 14 Pro Max modellerini daha önce birçok kamera kıyaslandığında gördük. PhoneBuff kanalı ise bu iki premium segment telefonu hız testinde karşı karşıya getirdi. Daha önce izleyenler bilecektir, bu kanalın hız testleri sonuçların objektif olması için insan faktörü devre dışı bırakılıyor. Site bunun yerine robotik bir kol kullanılıyor.

Samsung’un amiral gemisi telefonunda bu yıl sadece Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine yer verildi. Üstelik bu işlemci Galaxy S23 serisinde hız aşırtılmış yani daha hızlı bir seviyede. Öte yandan yapılan incelemeler, Samsung’un One UI 5.1 sürmüyle birlikte arayüzü daha hızlı ve akıcı hale getirdiği yönde. Peki bu gelişmeler Galaxy S23 Ultra’yı iPhone 14 Pro Max karşısında ne kadar avantajlı hale getiriyor. Uzun zaman sonra ilk kez bir Android telefon hız testinde iPhone ile başa çıkmayı başardı. Test sonuçlarına göz atalım.

Testin en başında Galaxy S23 Ultra biraz öne geçiyor. Nedense iPhone’un Filmora uygulamasını açması çok uzun sürdü ve bu da aradaki farkı artırdı. iPhone modeller, video işlemede her zaman Android çözümlerinden çok daha hızlı olsa da, bu testte ikili video işlemeyi aynı sürede gerçekleştiriyor.

5. Şifre: MIUI 14 ve Android 13 Güncellemesi Alacak

Testin devamında kimi uygulamaları S23 Ultra kimini de iPhone 14 Pro Max daha hızlı açsa da ikili hem ilk turu hem de ikinci turu birbirlerine yakın sürelerde tamamlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu