GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNetflixSinema-dizi

Netflix Mobil Paket, 1 litre benzin fiyatına Türkiye’de!

Netflix bir yandan tüm dünyada abonelik ücretlerine zam yapmaya hazırlanırken, diğer taraftan mobil paket aboneliği Türkiye’de test etmeye başladı. Webtekno’da yer alan habere göre Netflix mobil paket şu an bazı kullanıcılara açılmış durumda.

Sadece tablet ya da akıllı telefon üzerinden izlenebilen paketin Türkiye fiyatının 7.99 TL olması bekleniyor. Eğer dizi ve filmlerinizin büyük bölümünü akıllı telefon ya da tablet üzerinden izliyorsanız fiyatın oldukça makul olduğunun altını çizelim. Başka bir ifadeyle neredeyse bir litre benzin parasına (6.99 TL) bir ay boyunca sayısız film, dizi ve belgesel izleyebileceksiniz.

Netflix Türkiye’nin siteye yaptığı özel açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Netflix’i daha da eğlenceli ve rahat ulaşılır hale getirmek için sürekli yeni yollar aramaya devam ediyoruz. Bu amaçla, Netflix’in mobil cihazlardan daha düşük fiyata izlenmesi ya da daha kısa süreli abonelikler gibi seçenekleri belirli ülkelerde test etmeye başladık. Fakat bu testler herkese açık olmadığı gibi, bu testlerdeki uygulamaları da hiçbir zaman hayata geçirmeyebiliriz.”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu