Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme GT 2s Pro, Çok Daha Güçlü Bir İşlemciyle Geliyor

Snapdragon 8 Gen 1+ işlemcili telefonlar arasında bir model daha eklenecek. realme GT2s Pro modeli hazırlanıyor. İşte detaylar…

Bazı akıllı telefon üreticileri mevcut amiral gemisi telefonlarını işlemci tarafında güçlendirerek yılın ikinci yarısında yeniden piyasaya sürecek. Snapdragon 8 Gen 1+’ın tanıtılması sonrası bu sürecinde hızlanacağını düşünüyoruz. Son gelişmelere bakılırsa realme de GT2 Pro’nun yeni bir versiyonunu hazırlıyor. Digital Chat Station adlı güvenilir kaynağın aktardıklarına göre marka realme GT 2s Pro modelini hazırlıyor.

Realme GT 2s Pro Neler Sunacak?

Gelen bilgilere göre telefon Snapdragon 8 Gen 1+ işlemcisinden güç alacak. işlemci tarafındaki kayda değer yükseltmeyi daha hızlı şarj desteği izleyebilir. Daha önce tanıtılan realme GT 2 Pro’da 65 watt hızlı şarj desteğine yer verildi. GT 2s Pro modelinde ise bu desteğin 80 watt’a yükseltilmesi beklenebilir. Bu iki gelişme dışında telefonda bir yükselt beklenmiyor. GT 2s Pro’nun diğer tüm özelliklerinin GT 2 Pro ile aynı olması beklenebilir.

Öte yandan realme, Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alan bir önceki amiral gemisi telefonun Türkiye’de satışa sunulacağını bir süre önce onayladı. Fakat realme merak uyandıran fiyat bilgisini henüz son kullanıcı ile paylaşmadı. Telefonun özelliklerine gelince; realme GT2 Pro’da 6.7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde ve Gorilla Glass Victus ile koruma altına alınan 120Hz LTPO AMOLED ekran yer alıyor.

Gücünü Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden alan telefonun yazılım biriminde Android 12 / realme UI 3.0 yazıyor. OIS destekli ve Sony IMX766 sensörlü üçlü arka kameraya sahip olan telefonda ön kamera 32 megapiksel çözünürlüğünde. Parmak izi tarayıcısı ekran altına yerleştirilen GT 2 Pro’da ayrıca stereo hoparlör, Bluetooth 5.2 ve 65 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğünde pil bulunmakta. realme’den yapılan açıklamaya göre telefonun pili sadece 33 dakikada doluyor.

realme GT Neo 2 Türkiye Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu