Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S8 kanlı canlı karşımızda!

Akıllı telefon pazarının merakla beklediği telefonu Samsung Galaxy S8 ile ilgili çok fazla haber yaptık ve sanırız yapmaya da devam edeceğiz. Galaxy S8‘in 29 Mart tarihinde tanıtılması beklenirken bir kesim medyanın önümüzdeki hafta Samsung‘dan bir tanıtım bekliyor. Bu olur mu olmaz mı bunu birkaç gün içinde göreceğiz ama biz teknoburada.net olarak Güney Koreli üreticinin acele etmeyeceği ve tanıtımı Mart sonunda yapacağını düşünüyoruz. Bu tanıtımdan önce telefonun tüm detaylarını sizlerle paylaştık ve sanırız daha da paylaşmaya devam edeceğiz. Ortaya çıkan yeni görüntüler Galaxy S8‘in tüm tasarım detaylarını ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy S8 (1)

Samsung Galaxy S8 Tüm Detayları ile Karşımızda

Telefonun teknik detayları henüz belli değil ama ekip olarak Galaxy S8’i biraz kalın bulduk. Yan çerçeveler inceltilmiş olsa da bu noktada sizin görüşünüzü de oldukça merak ediyoruz.

Samsung Galaxy S8 (2)

Arayüz tarafında ise bizi gerçekten büyük bir değişim bekliyor. Bakalım Samsung biz nasıl bir arayüz hazırladı? En önemli değişim ise telefonun üst kısmında yer alıyor. Retina tarayıcı ve ön kamera haricinde kızılötesi portu, yakınlık ve ışık sensörleri telefonun üst kısmında neredeyse hiçbir boşluk bırakmamış..

Samsung Galaxy S8 (4)

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu