Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P50 Pro ”Tatlı Mı Tatlı” Görüntüleriyle Karşımızda

2021’in amiral gemisi modellerinden olması beklenen Huawei  P50 Pro, tasarımını gösteren yeni konsep görüntüleri ile karşımızda.

Akıllı telefon pazarında yeni amiral gemilerinin sunumları artık başladı. Şirketler Snapdragon 888 ile donattığı silahlarını bir an önce tanıtarak, pandemiden doğan zararlarını da kapatmanın peşine düştüler. Bilindiği üzere bu yılın en erken lansmanını yapan üretici Xiaomi oldu. Çinli şirket Ocak ayının ilk haftasında, Mi 11 amiral gemisi ile ilk kozunu sergiledi. Öte yandan ise, iQOO 7 ve Galaxy S21 serisinin de tanıtımı gerçekleşti. Bunun öncesinde Vivo X60 serisi de vardı ancak, bu telefonlar Snapdragon’un aksine Exynos 1080 çipleri ile geldi. Şimdi ise herkesin gözü kulağı, sektörün altın isimlerinden biri olan Huawei’nin amiral gemilerine çevrildi. Zira Huawei P50 ve Huawei P50 Pro, sessiz sakin görülmeye başladı.

Huawei P50 Pro görüldü

Pazarda oldukça sıkıntılı günler geçiren Huawei, asla pes etmiyor ve yeni yıl içinde hazırlıklarını yapıyor. Şirketin bir süredir üzerine çalıştığı modellerinden Huawei P50 Pro, tekrar görüldü. Daha önce de konsept görüntülerine denk geldiğimiz bu telefon, şimdi de  aynı kaynaklar tarafından yeni görselleriyle sızdırıldı. İşte P50 Pro’nun tasarımı;

Gelen bilgilere göre Huawei’nin yeni amiral gemileri, önümüzdeki aylarda yani resmi olmasa da Mart ayında piyasaya sürülecek. Şimdi sektördeki tüm telefonların çizimlerini yapan LetsgoDigital, P50 Pro modeline ait olan birkaç resmi gün yüzüne çıkarıyor. Böylece tasarımla ilgili kafadaki soru işaretlerine de yanıt buluyor.

Daha önceki bilgilerden yola çıkacak olursak Huawei P50 Pro; QHD +  (2640 * 1200 piksel) çözünürlüğe sahip, 6.6 inçlik OLED ekran ile donatılacak. Ekran tazeleme hızı, öncekine nazaran büyük bir yükseltmeye öncülük yapacak. Raporlara göre P50 serisindeki modeller, 120Hz’lik ekran tazeleme oranını destekleyecek. Ek olarak P50 Pro’nun ekranı, merkeze hizalı olarak yerleştirilmiş tek delikli bir tasarımı benimseyecek.

Diğer ayrıntılardan bahsedecek olursak P50 Pro’nun arka tarafında, periskop lensi barındıran dörtlü bir kamera kurumuna yer verilecek. Şirket Mate 40 Pro’daki tasarımını ise bu telefonunda da devam ettirecek. İşlemci olarak ise Huawei’nin, P50 serisinde Kirin 9000 yonga setine yer vermesi bekleniyor. Bu işlemci hatırlarsınız daha önce; Mate 40 ve Mate 40 Pro modellerinde kullanılmıştı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu