Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 14 Pro Serisi Peynir Ekmek Gibi Satacak

Apple’ın yeni canavarı iPhone 14 Pro hakkında bilgiler gelmeye tam gaz devam ediyor. Bu telefon peynir ekmek gibi satabilir.

Cupertinolu teknoloji devi Apple, önümüzdeki ay karşımıza iPhone 14 serisi ile çıkacak. Bu serinin tepe modeli olacak olan iPhone 14 Pro ve Pro Max için bugün ilginç bilgiler geldi. Ekran analisti Ross Young tarafından paylaşılan verilere göre; panel sevkiyatları, Apple’ın yeni telefonları için iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max üretimine odaklandığını gösteriyor. Buna ek olarak şirket, etkinlikten sonra özellikle iPhone 14 Max olmak üzere normal modellerin daha yüksek satışları hesaba katmasını bekliyor.

DSCC Ross Young , Haziran-Eylül ayları arasında iPhone 14 Pro Max’in sırasıyla %29 ve %28 pay ile en yüksek panel üretim payına sahip olduğunu belirtiyor. Bu çeyrekte, iPhone 14 Max, üretimin %21’i ve sevkiyatların %19’u ile en küçük paya sahipti. Ancak önümüzdeki ay bu üretim büyük ekranlı modellere kayacak.

Tahminlere göre alıcılar; özellikle daha büyük Pro Max sürümü ve ardından Eylül etkinliğinden hemen sonra iPhone 14 Pro ile Pro serisini satın almaya odaklanacaklar.

iPhone 14 Pro

Yenilenen kameralar, daha iyi pil ömrü, yeni bir işlemci ve yeni bir tasarımla, söylentiye göre 100 dolarlık bir fiyat artışı bile bu müşterilerin birinci sınıf iPhone’u satın almasını engelleyemeyecek. Mini serisi ile umduğunu bulamayan Apple’ın odağını büyük ekrana vermesi oldukça mantıklı görünüyor.

Bu sene Pro ile ana serisi arasındaki farkı açacak olan Apple, en yeni teknolojilerini Pro serisinde kullanacak. 120 Hz tazelemeli AOD destekli LTPO ekran, Apple A16 yonga seti, 6 GB LPDDR5 RAM, 48 Megapiksel ana kamera ve hap şeklinde çentik sadece Pro serisine özel olacak. Ana modeller ise iPhone 13 serisinde hallice bir donanıma sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu