Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelLG

LG V30 Android Oreo ve yapay zeka güncellemesi başladı

LG V30 Android Oreo güncellemesi nihayet Güney Kore sınırları dışına çıktı. İlk olarak kasım ayında dağıtıma sunulan güncelleme bu defa Avrupa’da yayımlandı. LG İtalya, V30 Android Oreo güncellemesinin başladığı resmi site aracılığıyla duyurdu. LG, V30 kullanıcılarını Oreo güncellemesi için uzun süre bekletti, ancak V30S ThinQ modelinde yer alan kamera yapay zeka özelliklerini güncelleme kapsamına dahil ederek kullanıcıların gönlünü aldı diyebiliriz. Neydi bu yapay zeka kamera özellikleri hemen hatırlayalım:

  • AI CAM – Çerçevedeki konuları analiz eder ve portre, yemek, evcil hayvan, manzara, şehir, çiçek, gündoğumu ve gün batımı olmak üzere sekiz kategoride en uygun çekim modunu önermektedir.
  • QLens – En düşük fiyata ürünün nereden satın alınacağı ve benzer öğelerin önerileri hakkında bilgi vermek için QR kodlarını tarar. Yiyecek, moda ve ünlüler, binalar ve heykeller gibi yer işaretleri hakkında detaylı bilgi verir.
  • Parlak Mod – Gürültülü olmayan daha iyi görünümlü fotoğraflar elde etmek için görüntüleri iki faktörle aydınlatmak için algoritmalar kullanıyor.

LG V30 Android Oreo yenilikleri

Güncelleme kapsamında ayrıca  resim içinde resim modu, uyarlanabilir simgeler, şifreler için otomatik doldurma, yeni bildirim simgeleri, yeniden tasarlanan emojiler, en son güvenlik yamaları ve daha hızlı açılış süresi gibi temel özellikler yer alıyor. Güncellemenin kısa süre içerisinde ülkemizde satışa sunulan LG V30 Plus modeli için de dağıtıma sunulması bekleniyor.

 

Huawei P20 Pro çok yakında Türkiye’de! Peki fiyatı ne kadar olur?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu