Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTeknoloji

Lenovo Legion oyuncuları arayüzü ile kendine aşık edecek! [Video]

Mobil pazarda oyuncu telefonları oldukça önemli bir yere sahip. Lenovo Legion ise bu pazarda çok daha iyi bir yere gelmeye hazırlanıyor.

Lenovo bilgisayar pazarında dünyanın en büyük üreticisi konumunda ama mobil pazarda halen istediği noktada değil. Geçtiğimiz yıllarda Motorola’yı da satın alan Lenovo Türkiye pazarında bir var bir yok modunda takılırken oyuncu telefonu pazarına giriş yapmaya hazırlanan Çinli üretici Lenovo Legion adındaki telefonu için yeni bir video sızdırdı.

Lenovo’nun Weibo sayfasında paylaşılan videoya baktığımızda telefonun yatay moddaki arayüzünün oldukça ilginç bir şekilde bizlere sunulduğunu görüyoruz. Peki yayınlanan video bize ne sunuyor? Gelin birlikte izleyelim.

Telefon tasarım anlamında biraz tuhaf olacak. Zira selfie kamerasının yandan pop-up şeklinde olacağı, arka kameraların ise telefonun ortasında bulunacağı gelen bilgiler arasında. Telefonda 90W hızlı şarj ve gamepad aksesuarları ile birlikte geleceği de gelen bilgiler arasında. Snapdragon 865 yonga seti kullanılacak telefonun diğer donanımları ne olacak henüz belli olmasa da, tarama hızı tarafında 120Hz değil de 90Hz olacağı da gelen bilgiler arasında.

Antutu testinden 600 bin puan üzerinde aldığı söylenen yeni nesil Legion oyunculara farklı deneyimler sunacak gibi görünüyor. Lenovo bu telefonu önce Çin pazarında ve hemen arkasından da Avrupa pazarına getirmek istiyor. Buradaki en önemli kriter ise kesinlikle fiyat olacak. Zira Lenovo’nun Nubia Red Magic ve Xiaomi BlackShark gibi korkutucu rakipleri var…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu