Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCORedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Katili Xiaomi POCO M3 Vay Canına Dedirtti!

Xiaomi artık “Tek takibim benim” demeye başladı. Redmi’ye karşı Xiaomi POCO M3 21 Ocak’ta Endonezya’da tanıtılacak. Merakla bekliyoruz.

Vallahi artık ne diyeceğimizi şaşırdık. Xiaomi iki alt modelini yarıştırmaya başladı. 2020 yılının son çeyreğinde Redmi Note 9 piyasaya sürülmüştü ve satış oranı oldukça iyiydi. Hâlâ Note 9 serisi satmaya devam ediyor. Yalnız Note 8 serisinin yakaladığı başarıya  ulaşabilmiş değil. Nihayet Xiaomi POCO M3 modelini duyurdu ve Redmi ile benzer özellikleri olsa da kamera kısmında bazı farklılıklarla geleceğini açıkladı.

POCO Indonesia, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tanıtım afişiyle birlikte müjdeyi de verdi. Endonezya dilinde yapılan açıklamanın Türkçesi şu şekilde: “Yeni Giriş Seviyesi Katili geliyor! # POCOM3, giriş seviyesi sınıfında farklı bir şey verecek ve piyasaya çıkmaya hazır! Lansmanı 21 Ocak 2021’de saat 19.30 WIB’de izlediğinizden emin olun.” 

Her ne kadar Redmi orta segment sayılsa da, bu telefon giriş segmentine dahil olduğu için daha uygun fiyatlı olacak. Xiaomi M3’ten çok umutlu. Telefonun özellikleri kısaca şöyle: 6.53 inç ekran, FHD+ ekran çözünürlüğü, Corning Gorilla Glass 3, Snapdragon 662 yonga seti, 4 GB RAM ve 64/128 GB dahili depolama seçeneği, 48 MP ana kamera ve f1/7.8 diyafram açıklığı, biri derinlik sensörü biri makro kamera olmak üzere iki adet 2 MP lens. Ön tarafta ise 8 MP özçekim kamerası yer alıyor. Batarya çok iyi ve tatmin edici. 6000 mAh batarya ve 18W şarj ile geliyor.

Android 10 ve MIUI 12 ile gelecek olan telefonun şimdilik Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağına ilişkin bilgi mevcut değil. Bu konuyla ilgili duyuru yapıldığı takdirde siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu