Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Oppo Find X Lamborghini Edition satışa sunuldu! Asfalt ağladı bee!!!

Akıllı telefon pazarının en ikonik tasarımına sahip olan telefonu Oppo Find X siparişimizi verdik ve Çin’den gelmesini bekliyoruz. Birçok anlamda ilklerin telefonu olan Oppo Find X ekran kasa oranı ve gizli kameraları ile bugüne kadar hiçbir üreticinin ortaya koyamadığı bir tasarım anlayışını da beraberinde getiriyor. Find X lansmanında Oppo CEO‘su Chen Mingyong elinde farklı bir telefon ile karşımıza çıktı. Büyük markaların lüks markalar ile olan ortaklıklarının yeni bir hikayesi olan Oppo Find X Lamborghini Edition arka taraftaki karbon fiber gövdesi ve 35 dakikada şarj olabilen 3400 mAh pil gücü ile büyük bir değişimin de habercisi oldu. Telefon bugünden itibaren ön siparişe açıldı ve 10 Ağustos tarihi ile de satışa sunulacağı resmi olarak açıklandı.

Oppo Find X Lamborghini Edition 1500 dolar fiyatı ile satışta!

Oppo’nun yeni nesil amiral gemisi 9999 Yuan yani ortalama 1462 dolarlık fiyat etiketi ile ön siparişe açıldı. Ülkemize bu telefonun 9000 TL seviyesinden giriş yapacağını düşünüyoruz. Almak isteyen olursa bizimle iletişime geçsin yardımcı olalım.

Telefonun en önemli detayı Super VOOC şarj gücü. Telefon 2 adet ayrı ayrı konuşlandırılmış 1700 mAh gücünde pil var ve şarj aleti bu pilleri sırasıyla şarj ediyor. Boşalım sırası ile iki pilden de oluyor. Böylece pillerin daha uzun süre kullanımı sağlanmış oluyor. Zira hızlı şarj pillerin ömrünün de hızlı olarak tükenmesine sebep oluyor. Oppo, bu durumu aştığını lansmanda dile getirdi ve bir süre sonra telefonlarını yavaşlatmayacağından da eminiz!!! Oppo Find X Lamborghini Edition modelinin kutu içeriğinde kablosuz bluetooth

Biz heyecanla Oppo Find X’i bekliyoruz; bakalım bize neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu