Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P40 ve P40 Pro kullanıcıları şikayet ediyor! Sakin olun champlar

26 Mart tarihinde tanıtılan Huawei’nin yeni nesil amiral gemileri P40 ve P40 Pro ile ilgili odak sorunları baş göstermeye başladı. Peki bunun sebebi ne?

Huawei‘nin yeni nesil amiral gemisi P40 ve  P40 Pro 26 Mart tarihinde tanıtıldı ve kullanıcılar ile hemen buluşturuldu. Telefonlar DxOMark puanlarında rekorları alt üst ederken telefonlarda Google uygulamalarının olmaması en büyük sorunların başında geliyordu. Dün tanıtılan P Smart 2020 modelinde Google uygulamalarının olması gelecek için umut verici bir gelişme oldu.

Bir süredir sosyal medya üzerinden P40 serisi kullanan kişilerin telefonun odaklama sorunu yaşadığını dile getirmeleri üzerine konu ile ilgili Huawei’nin mobil bölümünün başkanı Bruce Lee (isim gerekten muhteşem) bir açıklama yaparak bu sorunun neden ve nasıl yaşandığını dile getirdi. Bruce Lee, yaptığı açıklamada sorun yaşayan kullanıcıların orijinal kılıf kullanmadıklarını ve yan sanayi kılıfların telefonun ToF kamerasını ya da P40 modelinde olduğu gibi lazer sensörünü engellediğini dile getirdi.

Weibo‘da durumu dile getiren Lee, durumu görselleri ile ortaya koydu. Bizim merak ettiğimiz şey ise şu. Bu konuda şikayet eden insanlar bu kadar dikkatsiz mi de bu akıllarına gelmiyor? Geçtiğimiz günlerde odak sorunu ile ilgili Samsung Galaxy S20 Ultra modelinde de bazı iddialar gündeme taşınmıştı ama daha sonra bu iddiaların arkası gelmedi.

Bu tarz açıklamalar şirketleri karalamak amaçlı yapılıyor olabilir. Huawei bizim yayınımıza telefon göndermediği için biz bunları sizler için gerçek dünyada test edip doğruları ortaya koyamıyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu