Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Türkiye Pazarına Dört Modelle Yeniden Giriyor

OPPO Türkiye pazarına yeniden giriş yapmak üzere. OPPO'ya en yakın isimlerden biri olan Volkan Manav, ülkemize gelecek olan modelleri açıkladı.

2024 yılı birinci çeyrek dönemine göre mobil dünyasının en büyük beşinci markası olan OPPO‘nun birinci Türkiye macerası pek de istediği gibi gerçekleşmedi. Avrupa’da patent davaları nedeniyle bazı ülkelerden çıkmak zorunda kalan OPPO‘nun Türkiye macerasının sona ermesinin gerekçesi ise istenilen satış başarısının gelmemesi. Bu sebeple OPPO markasının Çinli yatırımcıları ülkemizden çıktı, bu gelişme haliyle OPPO‘nun da çıkması anlamına geldi. Son dönemde yaşanan sıcak gelişmelere bakıılırsa mobil dünyasının yenilikçi markası Türkiye pazarına yeniden dönmenin hazırlıklarını yapıyor.

OPPO Türkiye Pazarına Yeniden Dönüş Yapmak Üzere

OPPO’nun Türkiye pazarına yeniden döneceği yönündeki ilk fısıltıları hatırlarsanız Volkan Manav, eylül ayında buradaki haberinden aktardı. Türkiye’de OPPO denince akla gelen ilk isimlerden biri olan ve OPPO üzerine tez yazabilecek kadar da bilgi sahibi olan Volkan Manav şimdi Instagram hesabından paylaştığı alt bölümdeki video ile daha fazla ayrıntı aktarıyor.

https://www.instagram.com/stories/volkanmanavofficial/3363305953212631761/?utm_source=ig_story_item_share&igsh=Zjk5c290cXVjcnBo

Bir etkinlik için Dubai’de bulunan Volkan Manav, bu defa OPPO’nun Türkiye pazarına hangi modeller yeniden dönüş yapacağını aktardı. Görünüşe bakılırsa OPPO bu defa ilk etapta A serisi giriş ve orta segment modelleri öne çıkaracak. OPPO A18, OPPO A38, OPPO A58 ve OPPO A78 modellerihle marka iki farklı segmentte rakabete yeniden dahil olacak.

OPPO’nun ilk etapta daha uygun fiyatlı telefonlarla yeniden dönüş yapacak olması doğru bir karar olacaktır. Halihazırda ülkemizde orta ve orta üst segment modellerde fiyatlar 30 bin TL’ye yaklaştı. Yine raporlar gösteriyor ki, kullanıcıların büyük bölümü bir telefona 20 bin TL’den fazla harcamak istemiyor. OPPO, rekabetçi bir fiyatlandırma ile A serisiyle rakiplerinden önemli bir pazar payını kendi hanesine geçirebilir.

Konu hakkında daha fazla gelişme yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
5
+1
10
+1
2
+1
8
+1
0
+1
2
+1
8

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu