Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

MIUI 13 Güncellemesi Hakkında Önemli Açıklamalar Geldi

MIUI 13 güncellemesi hakkında üst düzey iki yöneticiden açıklamalar geldi. Bu gelişme MIUI 13’ün tanıtım tarihinin yaklaştığını mı gösteriyor.

MIUI 13 güncellemesi bir süreden beri mobil dünyasının gündeminde. Xiaomi’nin geliştirme çalışmaları devam ettiği bir sonraki arayüzde işler bu defa daha sıkı tutulduuğu için biraz gecikmeye uğradı. Fakat yeni gelişmeler MIUI 13’ün tanıtım tarihinin yaklaştığını gösteriyor olabilir. İki üst düzey Xiaomi yöneticisinden MIUI 13 hakkında açıklamalar geldi.

Xiaomi’nin kurucusu  ve halihazırda başkanlık koltuğunda oturan Lei Jun, MIUI 13 hakkında “Geliştiriciler, MIUI arayüzünü daha iyi noktaya getirmek için her türlü çabayı gösteriyor ve bu kesinlikle daha iyi olacak.” açıklamasında bulundu.

Ayrıca Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing, MIUI’nin geçmiş dönemdeki çabaları ve temel deneyimin büyük optimizasyonu sayesinde Redmi Note 11 Pro’nun son derece mükemmel bir pil ömrüne sahip olduğunu ve bu da kullanıcıların MIUI arayüzünün bir sonraki sürümünü dört gözle beklemesine neden oluyor.

Üst düzey iki yöneticiden art arda MIUI 13 hakkında açıklamalar yapılması yeni arayüz sürümünün tanıtımının yaklaştığını gösteriyor olabilir. Yakın zamanlı bazı raporlar duyuru tarihi için kasım ayını işaret etmişti. Şimdi bu söylenti gerçeğe dönüşebilir.

Öte yandan MIU 13’ün görünüm noktasında çok fazla değiştiğinin bilgisi veriliyor. Yakın zamanda ortaya çıkan ekran görüntüleri arayüzde işlevsel widget’ların önemli bir etkiye sahip olduğunu gösterdi. Diğer taraftan MIUI 13’ün hem Android 11 hem de Android 12 tabanlı olarak test edildiği gelen bilgiler arasında. Xiaomi, görünüşe bakılırsa eski modeller için Android 11 tabanlı MIUI 13 sürümünü hazırlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu