Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiSamsung

Samsung ve Huawei, Katlanabilir Telefonların Fiyatını Aşağı Çekecek

Yeni bir rapora göre Samsung ve Huawei, 2024 yılı itibariyle bütçe dostu katlanabilir telefon duyuruları gerçekleştirecek.

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının iki etkili ismi Samsung ve Huawei, 2024 yılı itibariyle bu cihazları daha fazla tüketiciyle buluşturmak istiyor. Markalar bunun için de mevcut modellerin daha düşük fiyatları devam modelleri üzerinde çalışıyor.

Samsung ve Huawei, orta sınıf katlanabilir telefonları 2024’te Sunacak

TrendForce raporuna göre Güney Kore ve Çinli teknoloji devleri katlanabilir telefonlara erişme noktasında fiyat engellerini azaltmayı planlıyor. Bu gelişme markaları daha geniş bir kitle için erişilebilir hale getirecek ve bu sayede pazardaki varlıklarını genişletecekler. Raporda, hem Huawei hem de Samsung’un 2024’te katlanabilir cihazları tanıtmaya hazırlanabileceği belirtiliyor.

Ne yazık ki fiyatlandırma veya teknik özellikler gibi daha ince ayrıntılar hala belirsiz. Orta sınıf tabiri kullanıldığı için cihazın fiyatının 500 ABD Doları veya daha düşük olmasını bekleyebiliriz. Bu tür telefonların daha uygun fiyatlı hale getirilmesi, cihazların satışlarının artmasına ve katlanabilir telefonların genel olarak popülerleşmesine yardımcı olacaktır. Mevcut katlanabilir telefonların büyük bölümü premium veya ultra premium kategorisinde yer almakta. Bu sebeple telefonlara erişmek şu an birçok kullanıcı için pek mümkün değil.

Öte yandan yakın zamanda Samsung’un FE (Fan Edition) markası kapsamında yeni bir katlanabilir telefon piyasaya sürebileceğini iddia edildi.

Huawei, Pocket S modeliyle fiyatları bir nebze olsun aşağı çekebildii. Telefon Çin’de 825 dolar fiyattan satışa sunuldu. Huawei cephesinde de beklen bu fiyat çıtasının daha aşağı indirilmesi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu