Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknolojiVideo İncelemeler

realme watch ve realme buds air neo kutu açılışı! Fiyat Canavarları

Kendi ekosistemini kurmak isteyen realme yeni nesil ürünleri realme watch ve realme buds air neo ile ülkemiz pazarına giriş yaptı…

Akıllı telefon pazarında üreticilerin son dönemde kendi ekosistemlerini kurmaya başladıklarını görüyoruz. Bu üreticilerden birisi de realme oluyor. realme, Çin ve Hindistan pazarında televizyonları ile ortalığı kasıp kavururken ülkemiz pazarında da farklı ürünleri ile kendi ekosistemini yaratmaya başladı. Biz de teknoburada.net olarak bugün satışa sunulan realme Watch ve realme Buds Air Neo kutu açılışı ile bu ekosistemi sizlere göstermek istiyoruz.

realme Watch fiyatı ile “yok artık” dedirtiyor

realme Watch’ın “Gerçek Zamanlı Kalp Monitörü” ve “Kan Oksijen Doygunluk Düzeyi Monitörü” olarak da kullanılabiliyor oluşu büyük bir fark yaratıyor. Yüksek hassasiyetli PPG optik kalp atış hızı sensörü ile kalp atış hızını 7×24 kesintisiz izleyip hızlı ve hassas bir şekilde ölçen saat, kalp atış hızı zaman içinde çok yükselir ya da çok düşerse kullanıcıyı uyarıyor. Bu da kalp hastası olan birçok kişi için oldukça değerli bir veri haline geliyor. Müzik çalmak veya fotoğraf çekmek için realme Link uygulaması ile akıllı telefona bağlanabilen ürün; çağrı, mesaj ve alarm hatırlatma, hava durumu tahmini gibi akıllı bildirim işlevleri ile de akıllı telefonların en iyi destekçisi oluyor. Tüm bu özellikler ise 599 TL’ye sunuluyor.

realme Buds Air Neo özellikleri ile fark yaratıyor

Kablosuz kulaklar hayatımızın her anında yanında olmaya başladı. Özellikle araç kullanırken ciddi anlamda yardımcı olan bu ürünlere realme markası da realme Buds Air Neo ile katılıyor. 13 mm ses sürücülerine sahip olan kulaklık farklı yöntemlerle kontrol edilebiliyor. Kullanıcı, kulaklığın dış dokunmatik yüzeyi ile şarkılar arasında geçiş yapabiliyor, realme Link uygulaması sayesinde de kulaklığını telefon üzerinden kontrol edebiliyor. Düşük gecikme sunması Buds Air Neo’yu oyuncular için ilgi çekici bir kulaklık haline getiriyor. Gecikmeleri yüzde 51 oranında azaltan 119.2 ms süper düşük gecikme modu da dokunmatik alan üzerinden açılıp kapatılabiliyor.

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve ürünlerin kutu açılışlarını sizlerle paylaşalım. Önümüzdeki günlerde de detaylı incelemelerini sizlerle paylaşacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu