Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Honor 10, Huawei P20 Lite’ın daha iyi hali gibi!

Akıllı telefon pazarında Huawei, farklı pazarlara girmek için Honor markası ile yola devam etme kararı aldı. Ülkemizde Türk Telekom markası adı altında Honor 7 ciddi bir pazar payı yakalamayı başarmıştı. Bu ay itibariyle ülkemizde de satışa sunulan Honor markası tüm ürünlerini ülkemize getirmeyerek şimdilik sadece Honor 7X ve Honor 9 Lite karşımıza çıktı. Bir sürerdir haberlerini ve görsellerini paylaştığımız Honor 10 ise bugün daha net bir biçimde karşımıza çıktı. Çentikli yapısı ile karşımıza çıkan telefonu Huawei P20 Lite benzeri bir ekran yapısını sahip olacak ama P20 Lite’dan çok daha güçlü olacak.

Honor 10
Honor 10

Honor 10 Göründü!

P20 Pro ve Mate 10 Pro‘da kullanılan Krin 970 yonga setinden güç alacak olan telefonun bize donanım ve kamera tarafında ne sunacağını hep birlikte göreceğiz. Bakalım bu telefon ülkemize gelecek mi?

Editörün Notu: Biz bu tarz ürünlerin Honor tarafından ülkemiz pazarına giriş yapmayacağını düşünüyoruz. Bu ve buna benzer amiral gemisi Honor marka ürünler gelirse tabiri caizse Huawei kendi ayağına sıkmış olur ve Huawei’nin en büyük rakibi yine kendisi olur…

Huawei P20 Lite Gerçek Kullanım Pil Testi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu