Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 8 Pro ilginç bir dayanıklılık testinde!

Redmi Note 8 Pro cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Redmi şimdi süper orta segment telefonun sağlamlık ve bağlantı özelliklerini ön plana çıkarıyor.

29 Ağustos tarihinde tanıtılacak telefonun daha önce 64 megapiksel Samsung üretimi dörtlü arka kameraya sahip olacağı, bunun yanında sıvı soğutmalı MediaTek Helio G90T işlemcisinden güç alacağı onaylandı.

Redmi Note 8 Pro epey sağlam görünüyor

Redmi hatırlayacak olursanız ilk telefonu Note 7 için de benzer sağlamlık testleri yayınladı. Note 8 Pro için yayınlanan videoya baktığımızda bir ağırlık kaldırma şampiyonu 90 kg’lık bir ağırlık kaldırırken iki Note 8 Pro telefonu ayakları altına alıyor. Kaldırma işlemi sonrası telefonun sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ettiğini görüyoruz.

Redmi’nin yayınladığı bir videoda ise telefonun yüksek hızlı ağ teknolojisi ön plana çıkarılıyor. Redmi kısa süre önce Almanya’nın TÜV Rheinland Yüksek Performanslı Ağ Bağlantısını destekleyen ilk telefonu duyuracaklarını ifade etmişti. Redmi ayrıca bunun için Helio G90T işlemcisinde ağ ortamını akıllıca öngören bir optimizasyon için MediaTek ile ortaklığa gitti.

Örneğin, telefonu bir alışveriş merkezindeki halka açık bir WiFi’ye bağlısınız. WiFi sinyali zayıf veya sıkışık olduğundan çevrimiçi oyunlardan istenilen verim elde edilmez. Bu gibi durumlarda, WiFi / LTE eşzamanlı servisi etkin duruma geçerek, WiFi bağlantısının iyi olmadığı anlarda sağlıklı bir bağlantı sağlıyor. Şirketin yayınladığı videoda Note 8 Pro’nun bu alanda Honor 9X Pro’dan ne kadar iyi olduğu gösteriliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu