Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra MIUI 12.5 Güncellemesi Aldı!

Xiaomi bir süredir MIUI arayüzünün gelişimine odaklanmış durumdaydı. Gelen güncelleme ile Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra da MIUI 12.5 almış oldu!

MIUI 12.5 Xiaomi’nin kendi arayüzünün son sürümüydü ve son günlerde bazı cihazlarına yavaş yavaş beta sürümünü yollamaya başlamıştı. Şüphesiz ki geçen yıl yayınlanan MIUI 12 arayüzüne yapılan en ciddi iyileştirmeler bu güncellemeyle birlikte geldi. Duyurulduğundan beridir de şirket yavaş yavaş cihazlarına bu güncellemeyi göndermeye çalışıyor. Nisan ayı içerisinde 5 adet cihaza gönderilen bu güncellemeyi alacak olan sıradaki 2 cihaz ise belli. Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra bu güncellemeyi almaya başladı. Gelin haberin detaylarına bakalım!

Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra MIUI 12.5 İle Renklendi!

Xiaomi 2021 yılında yeni Mi serisi cihazlarını ve dolayısıyla yeni amiral gemilerini çıkarmış oldu. Bunu da Mega Tanıtım Etkinliği adını verdikleri büyük bir tanıtım etkinliğiyle birlikte diğer cihazlarla beraber yaptılar. Mart ayını böyle geçirmiştik. Şimdi ise zaman geldi çattı Nisan ayına. Haliyle bu cihazlar güncelleme alıyorlar. Bu iki cihaz da bazı diğer modeller gibi MIUI 12.5 güncellemesini sonunda edindi.

Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra Tasarım

Çin bölgesine kayıtlı cihazlarda V12.5.2.0.RKACNXM adıyla bir güncelleme geldi. Bu güncelleme şu anda yalnızca bazı kullanıcılar özelinde sınırlı olsa bile önümüzdeki günlerde eminiz ki her kullanıcı için yayınlanacaktır.

Bahsi geçen modeller haricinde bu güncellemeye sahip olan modelleri hatırlamak gerekirse:

  • Xiaomi Mi 10 Ultra
  • Xiaomi Mi 11
  • Xiaomi Mi 10
  • Xiaomi Mi 10 Pro
  • Xiaomi Mi 9 SE

Bu güncellemelerin yalnızca Çin içerisinde geçerli olduğunu da hatırlatmak gerek. Umarız ki yakın zamanda tüm bölgeler için MIUI 12.5 güncellemesi yayınlanır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu