Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S22 Plus’ın Yüksek Çözünürlüklü Görüntüleri Yayınlandı

Samsung Galaxy S22 Plus için önümüzdeki daha birkaç ay var, ancak telefonun yüksek çözünürlüklü renderları şimdiden yayınlandı.

Tasarımcı Technizo Concept ve LetsGoDigital sitesinin işbirliğinde Samsung Galaxy S22 Plus modelinin kaliteli renderları oluşturuldu. Bu görüntüler oluşturulurken telefona dair son dönemki sızıntılar ve diğer bilgiler kullanıldı.

Güney Koreli üretici, Galaxy S22’de yenilenmiş bir kamera bloğu kullanmaktan ziyade, mevcut tasarımı biraz daha ileriye götürüyor. Oluşturulan görüntülerdeki kamera sensörleri Galaxy S21 Plus’tan daha büyük görünüyor.

Galaxy S22 Plus’ta 50 megapiksel çözünürlüğünde ISOCELL GN5 sensör yer alacak. 1.0 mikron pikselli ve 1 / 1.57 inç optik formatlı sensör, 12 megapiksellik önceki kameradan daha iyi görünüyor.

Galaxy S22 Plus’ta değişmeyen tek kamera ultra geniş açılı sensör olacak. Samsung bu modelde 12 megapiksel ultra geniş açılı kameraya yer vermeyi sürdürecek. Kamera üçlüsünü tamamlayacak sensörün ise telefoto yapıda olması bekleniyor. Muhtemelen Galaxy S21 Ultra’daki 10 megapiksel çözünürlüklü ve 3x optik yakınlaştırma gerçekleştiren telefoto kamerayı bu defa hem Galaxy S22 hem Galaxy S22 Plus’ta göreceğiz.

Bu yılın başlarında ortaya çıkan bir haberde Samsung’un Galaxy S22 serisinde Olympus ile ortaklık kurduğuna dair iddialara yer verildi. Birkaç akıllı telefon üreticisi daha önce kamera üreticileriyle ortaklıklar kurduğu göz önüne alındığında iddia gerçeğe yakın görünüyordu. Fakat LetsGoDigital sitesi, Olympus ile temasa geçti ve Japon üretici, Samsung ile aralarında bir ortaklık olmadığını belirtti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu