AndroidGüncel Teknoloji HaberleriYapay Zeka

Sonunda ChatGPT Android Uygulaması Geliyor!

Ünlü yapay zeka konuşma robotu ChatGPT Android ‘e geliyor. Firma resmi Twitter uygulamasından müjdeyi paylaştı.

Mayıs ayında iOs için yayımlanan popüler yapay zeka konuşma robotu için CEO Sam Altman, Android’e getirme sözünüde vermişti. Çok geçmedi ve geçtiğimiz günlerde ChatGPT’nin uzun zamandır beklenen lansmanını duyurdu. 1 hafta gibi kısa bir süre içerisinde yarım milyondan fazla ön kayıt almayı başaran konuşma robotu, Google Play Store içerisinde en çok ilgilenilen yapay zeka sıralamasında başı çekti.

Ön kayıtlar devam ediyor ve kayıt yapan kullanıcılar uygulama sunulduğu zaman bildirim alarak telefonlarına indirebilecekler. Önümüzdeki hafta yayımlanacak resmi Android sürümü ile birlikte sahte ChatGPT uygulamalarının tarihe karışması bekleniyor. Resmi olmayan bu yapay zeka uygulamarının içerisinde zararlı ve sahte içerikler bulunuyordu.

Tıpkı iOS sürümünde olduğu gibi Android sürümü de bölgesel olarak kısıtlı şekilde gelecek. Önce Amerika Birleşik Devletleri’nde sunulacak. Fiyatlandırma olarakta 20 dolara ChatGPT Plus hizmeti sunulacak.

Bu ChatGPT Plus planı kullanıcılarına özel olarak özelleştirilmiş talimatlar adında yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellikle kullanıcıların yapay zeka sohbet robotuna özel talimatlar sunarak özelleştirmenin sınırlarını daha da genişletmeyi planlanıyor.

Ek olarak Bing entegrasyonu ve iyileştirilmiş geçmiş arama işlevi dahil olmak üzere iOS sürümündeki en son geliştirmeleri de içerecek. Yapay zeka temelli sohbet robotunu deneyimlemek istiyorsanız Google Play Store’da ‘ChatGPT’ yazarak Android uygulamasına erişip ön kayıt yapabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu