Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung CES2020 etkinliğine neler tanıtacak? Neler???

CES2020 yaklaşıyor. Heyecan her geçen gün artarken Samsung CES2020 etkinliğine hangi ürünleri bizlere sunacak belli olmaya başladı. İşte yeni ürünler…

CES2020 etkinliği yaklaşıyor. Yeni yıl ile birlikte fuarlar başlıyor ve bunlardan ilki de her zaman olduğu gibi CES yani Consumer Electronics Show – Tüketici Elektroniği Fuarı. Burada birçok marka birçok yeni ürünü sunuyor. Mobil üreticiler ise amiral gemisi modeller yerine daha soft ürünler ile bu fuarı geçiriyor. Peki Samsung CES2020 etkinliği kapsamında bize neler tanıtacak? Henüz Güney Koreli üretici bu konuda resmi bir açıklama yapmasa da biz ortaya çıkan bilgileri sizlerle paylaşmak istedik.

Samsung CES2020 etkinliğine hangi ürünler ile tanışacağız?

Bugün ortaya çıkan ilk bilgilere göre Güney Koreli üretici öncelikle Samsung Galaxy Tab S6 5G ile karşımıza çıkacak. Dünyanın ilk 5G destekli tabletini tanıtacak Samsung’un bu tableti kısa süre içinde satışa sunacağını da belirtelim.

Samsung Galaxy Tab S6 5G
Samsung Galaxy Tab S6 5G

Bununla birlikte bir süredir haberlerini yaptığımız ve görsellerini de paylaştığımız Samsung Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite modelleri de karşımıza çıkacak. Her iki telefonda da Samsung’un Snapdragon 855 yonga seti kullanacağı gelen bilgiler arasında. Ayrıca her iki telefonun da ön kamerası aynen Galaxy Note 10 modelinde olduğu gibi ekranın tam ortasında Infinty-O şeklinde olacak. Telefonların 5G desteğine sahip modelleri olmayacağını belirtelim.

Bizce bu da yanlış bir karar. Zira Çinli üreticiler OPPO ve Xiaomi orta segment pazarını 5G modelleri ile doldurmaya hazırlanırken Samsung‘un 5G desteği olmayan orta / üst segment pazarını burada boş bırakacağını görüyoruz. Samsung’un başka bir sürprizi olabilir mi? Bunu da kısa süre içinde öğreneceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu