AndroidGüncel Teknoloji HaberleriInfinix

Infinix 260W Hızlı Şarj İle Rekabete Dahil Oldu

Infinix 260W hızlı şarj desteğiyle realme ve Xiaomi’ye meydan okudu. Şu an dünyanın en hızlısı olan 260W ilar şarj süresi sadece 7 dakika sürecek.

Bir süredir sızıntılara konu olan 260W hızlı şarj özelliği Infinix tarafından resmi olarak duyuruldu. Tüm senaryolarda kullanıcılara esnek, güvenli ve akıllı hızlı şarj deneyimleri sunan çok yönlü 260W FastCharge’a ayrıca 110W Kablosuz hızlı şarj eşlik ediyor.

Şirket, 260W Çok Yönlü FastCharge’ın 4400mAh bataryaya sahip bir telefonu 1 dakikada %25’e kadar şarj edebildiğini ve sadece 7,5 dakikada %1-100 şarjı tamamlayabildiğini belirtti.

Şarj mimarisi, güç gereksinimlerini akıllıca belirleyen, 4 Pompalı Akıllı Devre Tasarımını ve yüksek şarj dönüştürme verimliliği sağlayan çok elektrotlu pabuç yapısına sahip yükseltilmiş 12C yüksek hızlı 4400 mAh pil kullanıyor. Pil dayanıklılığı %98,5’e kadar artırılırken, pilin 1.000 döngüden sonra enerjisinin %90’ından fazlasını koruduğunu ifade edildi.

Öte yandan şarj cihazı, yüksek güç yoğunluğuna, küçük boyuta, daha akıllı ve güvenli şarj kontrolüne ve daha geniş bir şarj edilebilir ürün yelpazesine sahip üçlü GaN malzeme PFC + AHB yenilikçi devre mimarisi kullanıyor.

Şarj kablosu, yeni arayüz yapısı tasarımı ile Emarker tanımlama çipini uyarlıyor. Şirket, bu kablonun 13A’ya kadar akım taşıyabileceğini ve Infinix’in özelleştirilmiş hızlı şarj protokolüyle birleştirildiğinde 260W yüksek güçlü aşırı hızlı şarjın mümkün olduğunu garanti ediyor.

110 W Kablosuz Çok Yönlü Hızlı Şarj

110W Kablosuz Çok Yönlü FastCharge, bir cihazı 16 dakikada %100 şarj edebiliyor. Infinix yeni kablosuz şarj mimarisinde, geleneksel mimari sınırlamaların üstesinden geldiğini belirtiyor. 110W Kablosuz şarjda standart tasarımlardan daha az bobine ve aynı alanda daha geniş bobinlere sahip özel yapım küçük duyarlı bobinler kullanılıyor.

Özel yapım 110 W kablosuz şarj cihazı, hem dikey hem de yatay şarj için çift bobin tasarımına sahiptir. Şarj istasyonu ayrıca standart olarak yüksek ısı alanlarında ısı dağıtım verimliliğini artıran tabanda sessiz çalışan bir hava soğutması fanı bulunduruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu