Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei Mate 50 Pro’nun Fiyatı İçin Sevindirici Gelişme

Huawei Mate 50 Pro cephesinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarka telefonun tanıtım tarihi ve fiyatı hakkında bilgiler sızdırıldı.

Huawei Mate 50 serisi son dönemde gündemden düşmüyor. Çinli kaynaklar bir biri ardında Mate 50 ailesi hakkında yeni gelişmeler duyuruyor. Yeni bir raporda hem telefon serisinin tanıtım tarihi hem de Huawei Mate 50 Pro modelinin fiyatı hakkında bazı bilgiler aktarılıyor.

Huawei Mate 50 Pro Fiyat Tarafında Sevindirecek

Güvenilir bir Weibo hesabından aktarılan bilgilere göre Huawei, tedarik zinciri sorunlarını çözdü ve tüketiciler için yeterli sayıda Mate 50 serisi model piyasaya sürecek. Kaynağa göre Mate 50 Pro hala 4G’ye sahip olacak. Hem bu gelişme hem de bileşen sorunun açılmasıyla birlikte Mate 50 Pro’nun fiyatı P50 Pro seviyesinde tutulacak.

Tabii bu değerlendirme Çin ya da diğer bazı önemli pazarlar için geçerli olacak. Türkiye gibi dövizin sürekli arttığı ve alım gücünün sürekli gerilediği ülkelerde Mate 50 Pro’yu P50 Pro fiyatına satın almak pek de mümkün olmayacak.

P50 Pro’ya kıyasla daha iyi bir kamera deneyimi sunacağı belirtilen P50 Pro’nun 12 Eylül tarihinde tanıtılacağı konuşuluyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi o hafta yeni iPhone’lar tanıtılacak ve eğer doğru ise Huawei’in hiç de iyi bir duyuru tarih belirlemediğini söylemeliyiz.

Son olarak Huawei P50 Pro’nun Türkiye fiyatının 18.999 TL olarak açıklandığını hatırlatalım. Bu fiyat telefonun 8GB RAM + 256GB versiyonu için. Mate 50 Pro’nun mevcut durumda benzer fiyattan satışa sunulması pek mümkün görünmüyor.

Huawei Nova 10 SE Cephesinden İlk Kıvılcım Geldi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu