Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiYoutube

Kiev Canlı Yayın Yapıyor! Savaş Canlı Canlı YouTube’da!

Rusya ile Ukranya savaşı büyüyor. Ukranya’nın başkenti Kiev, YouTube’dan canlı yayında izlenebiliyor. YouTube buna nasıl müsade ediyor?

Tüm dünyayı derinden sarsan Rusya-Ukranya savaşı etkilerini göstermeye geçtiğimiz günlerde başladı. Teknoloji devleri Rusya’ya karşı ambargolar uygulamayarak tepkisini belli etmişti. Ancak bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Ukranya’nın başkenti olan Kiev maalesef ki bu savaşın en büyük darbesini almıştı. Bugün ise YouTube’da ilginç bir canlı yayın ortaya çıktı.

Ukranya’nın başkenti Kiev’den canlı yayın yapan kameraların dört tanesi YouTube’da canlı olarak gösteriliyor. Bildiğiniz gibi YouTube’da şiddet içerikli videolara geçit yok. Eğer bu canlı yayın sırasında bir bomba düşse bu direkt olarak gösterilecek. Dünyanın tepkisini alan bu savaşın YouTube’dan canlı olarak gösterilmesi pek hoş karşılanmayacaktır.

YouTube ekibi şimdilik video için bir hamle yapmadı. Anlık 11.000’den fazla kişinin izlediği bu canlı yayın saatlerdir devam ediyor. Umarız korkulan olmaz ve Kiev’e bombalar yağmaz. Aşağıdan bu canlı yayını takip edebileceğinizi belirtelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu