Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Türkiye’de Satılacak Samsung Galaxy M32 Tüm Detaylarıyla Karşınızda

Samsung’un bir sonraki fiyatlı Galaxy M serisi telefonu Samsung Galaxy M32 olacak. Türkiye’de de satılacak telefonun tüm detaylarına bakalım.

Samsung Galaxy M32 son sızıntılar gösterdi ki çok yakında resmiyet kazanacak. Yeni nesil Galaxy M serisi telefon bugüne dek çok belgelendirme kuruluşunca onaylandı ve bu süreçlerden geçerken telefonun teknik detaylarının büyük bölümü netlik kazandı. Son olarak güvenilir bir kaynak telefona dair tüm özellikleri açığa çıkardı. Şimdi bunlara göz atalım.

Samsung Galaxy M32 Başlıca Özellikleri ve Fiyatı

Galaxy M32’de 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde Super AMOLED eyer alıyor. Henüz kesin kazanmasa da ekranın 90Hz tarama hızında olması bekleniyor. Gücünü sekiz çekirdekli MediaTek Helio G85 yonga setinden alacak telefonda dörtlü arka kamera yer alıyor.

Kameralara gelince, Galaxy M32’deki ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğünde olup f/1.8 lense sahip. Ultra geniş açılı kamera 8 megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 lensle geliyor. Kamera modülünde ayrıca 5 megapiksel makro ve 5 megapiksel derinlik sensörü yer alıyor. Önde su damlası çentik üzerine konumlandırılan kamera ise 20 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Beyaz, mavi ve siyah renklerde çıkış yapacak telefon kutudan Android 11 ile çıkacak. 6.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacağı bildirilen telefonun hızlı şarj özelliği ise henüz açıklanmadı.

Gelelim Türkiye’de de satışa sunulacak telefonun fiyatına. Galaxy M32 4GB RAM + 64GB ve 6GB RAM + 128GB versiyonlar şeklinde satışa sunulacak. Düşük belleğe sahip model için fiyatın 230 $ seviyesinde olacağı bildiriliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu