Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Android 14 Güncelleme Yol Haritası Sizi Heyecanlandırmasın!

Samsung Android 14 güncellemesi için yayınlanan yol haritası heyecana neden oldu, ancak bu takvim kısa süre içerisinde kaldırıldı.

Son yıllara bakıldığında güncelleme dağıtımı noktasında en iyi Android markalardan birinin Samsung olduğunu söyleyebiliriz. Şirket her yıl birçok telefon ve tablet için en güncel Android ve One UI güncellemesi yayınlıyor. Güncelleme genellikle öncesinde açıklanan bir yol haritasına bağlı kalınarak dağıtılıyor. Yol haritası Samsung Üyeler uygulamasında yayınlanıyor ve Samsung çoğunlukla programa sadık kalma konusunda iyi bir iş çıkarıyor ve hatta bazı cihazlar için güncellemeleri önceden sunmayı başarıyor. Ancak Samsung Android 14 güncellemesinde bu yol haritasını biraz geciktirebilir.

Geçtiğimiz gün Samsung’un topluluk forumlarında forum yöneticilerinden biri tarafından Android 14 ve One UI 6 için bir yol haritası yayınlandı. Burada uygun Galaxy cihazları için kararlı One UI 6 güncellemesinin kesin çıkış tarihlerini içeren oldukça ayrıntılı bir yol haritasına yer verildi ve bu gelişme açıkçası pek çok insanı heyecanlandırmış gibi görünüyor.

Samsung Android 14

Samsung Android 14 Güncelleme Yol Haritası Kaldırıldı

Çıkış tarihlerinin listelendiği gönderi Samsung forumlarından kaldırıldı ve tarihler de açıkça hatalıydı. Örneğin, bu yol haritasına göre Galaxy S22 serisi kararlı One UI 6 güncellemesini 15 Kasım’da Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy A34 ve Galaxy A54 ise bu güncellemeyi 13 Kasım’da alacaktı.

Kararlı Android 14 / One UI 6 güncellemesi şu anda yalnızca Galaxy S23 serisi için mevcut. Diğer cihazlar ay sonundan önce bu güncellemeyi alabilir ancak şu anda resmi bir onay yok. Samsung hala bazı modeller için One UI 6 beta testini geliştirmekle meşgul olduğunu belirtelim.

İşte Vivo X100 Pro ile Çekilmiş Çok Sayıda Etkileyici Fotoğraf

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu