Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi bisiklet yaptı ama bir yere gitmiyor! Önce sağlık

Xiaomi farklı ürünler ile karşımıza çıkmayı seven bir üretici. Bir süredir sağlık konusunda ciddi yatırım yapan Xiaomi bisiklet ile karşımızda…

Xiaomi farklı ürünleri ile hayatımıza giren markalardan birisi. Amazfit saatleri ve bilekliklerinin yanında Youpin ile yaptığı ortaklık neticesinde birbirinden farklı ürünleri Xiaomi markası adı altında satışa sunabiliyor. Tencereden bavula kadar birçok farklı Xiaomi ürünü bulmak mümkün. Bugün de yine Youpin tarafından geliştirilen Xiaomi bisiklet ile karşı karşıyayız.

Gördüğünüz üzere bu ürün bir kondisyon bisikleti. Xiaomi son dönemde sağlık tarafında teknolojik atılımlar yaparken bunu bir kondisyon bisikleti ile taçlandırıyor. Yapılan açıklamaya göre sağlamlık tarafında ürün çok iddialı. En dikkat çeken yanlardan birisi ise üzerindeki kocaman ekranı.

Bu üründe 19,5 inç ekran bulunuyor. Ekran tarafında gerçekten de büyük bir ekran kullanılmış. Bu ekrandan sağlık durumunuzu ve anlık bilgilerinizi takip edebilirken internete bağlanıp video vb yayınları izleyebiliyorsunuz. Youtube ve Netflix gibi programlara da destek olunduğunu belirtelim.

Ekranın ter damlalarına karşı sıvı koruması olduğu da gelen bilgiler arasında. Bize sorarsanız işin en ilginç tarafı ise fiyat oluyor. Zira bu bisiklet için Xiaomi 145 dolar istiyor. Ülkemizde bu seviyede ürünlerin 3.500 TL‘ye satıldığını gördüğümüzde Çin’de yaşayanların bunu 145 TL gibi bir fiyata almaları ise şaşırtıcının da ötesinde….

Umarız Xiaomi Türkiye kısa süre içinde bu tarz ürünleri de ülkemizdeki kullanıcılara sunabilir…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu