Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X70 Pro+ Özellikleri Sızdı! Canavar Gibi Olmuş!

Vivo, 2021’e hızlı başladı. Vivo X70 ailesinin tepe üyesi Vivo X70 Pro+ özellikleri ile bugün karşımıza çıktı. Telefon yargı dağıtıyor!

Çinli Vivo, yakın zamanda Hindistan’da X60 serisini piyasaya sürmüştü. Çinli firma, bu seri altında üç amiral gemisi telefonunu bizlerle buluşturmuştu. Vivo’nun Hindistan lansmanından bu yana ancak birkaç hafta geçti. Ancak X70 serisinin haberleri internette şimdiden ortaya çıktı. Vivo X70 Pro+ modeli özellikleri ile bugün karşımıza çıktı.

Weibo’daki sızıntıya göre telefon 1/1.28 inçten daha büyük bir kamera sensörüyle gelecek. Kamera canavarı olacak olan bu telefon donanımı ile de amiral gemisi olduğunun sinyallerini verecek. 2021 yılı amiral gemisi modelleri gibi telefonda Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga seti bulunacak.

Firmanın yeni gözdesi X60 Pro+, 50MP 1/1.31 inçlik bir Zeiss imzalı sensöre sahip. X70 Pro+’ta da Zeiss optiklerini kullanmaya devam edilecek. Kamera sensörü çözünürlüğü ile ilgili ayrıntılar şu anda bilinmiyor. Muhtemelen bu telefonda yine dörtlü veya beşli kamera kurulumu yer alacak.

Vivo X70 Pro+

Ekran tarafında ise telefonda Samsung imzalı E4 AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. 120 Hz tazelemeli olacak olan bu ekran FHD+ çözünürlüğünde bir deneyim sunacak. 4.500 mAh’tan daha büyük bir batarya ile gelmesi beklenen yeni canavarda çift yani stereo hoparlör yer alacak. X60’taki tek hoparlör kurulumu ile eleştirilen firma, hatalarından ders çıkaracak gibi görünüyor.

Haziran ayı içerisinde tanıtılması beklenen X70 ailesinin fiyatı büyük önem taşıyor. Şu sıralar yükselişe geçen Vivo’nun rakipleri ile mücadele edebilmesi için fiyat bandını Apple gibi değil de Xiaomi ve OPPO gibi belirlemesi gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu