Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo Telefonlar Tefal Köpüklüm Kahve Makinesi Hediyesiyle!

Türkiye’de satışan bazı Vivo telefonlar şimdi Tefal köpüklüm kahve makinesi hediyesiyle. Annaler Günü’ne özel kampanyaya göz atalım.

Şu sıralar satın alacağınız bazı Vivo telefonlar size Tefal kahve makinesi promosyonu sunacak. Anneler Günü’ne özel gerçekleştirilen kampanya ile Vivo V23 5G, Vivo Y15S ve Vivo  Y21 modellerinden birini satın alan kullanıcılara Tefal’in köpüklüm kahve makinesi hediye ediliyor. Bu telefonlardan birini satın almak istediğinizde satıcının özellikle hepsiburada.com olmasına dikkat edin.

Vivo Telefonlar Tefal Kahve Makibesi Hediyesiyle

Tefal’in köpüklüm kahve makinesi şu sıralar en düşük 750 TL seviyesinden satılmakta. Vivo Y15S ve Vivo  Y21’in 3.000 TL bandındaki fiyatları göz önüne alındığında bu hediye hiç de fena görünmüyor. Hem telefon hem de kahve makinesini alarak bir taşla iki kuş vurmuş olacaksınız. Kahve makinesinin hediye edildiği bir diğer telefon olan Vivo V23 5G kısa süre önce ülkemize giriş yaptı. Telefonun 12GB RAM + 256GB versiyonu 13.999 TL’den satılmakta.

Vivo V23 5G’nin özelliklerinden kısaca söz etmek gerekirse; telefonda 6.44 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızında AMOLED ekran bulunuyor. MediaTek Dimensity 920 işlemcisinden güç alan telefonun arkasında 64 megapiksel üçlü kamera yer alıyor. Ön tarafa baktığımızda iki kamera dikkat çekiyor. Ön ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğünde ve buna bir de 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Telefonun önce çıkan özelliklerinden biri de 44 watt hızlı şarj destekli 4.200 mAh büyüklüğündeki pili.

Vivo V23 5G’yi rakiplerinden ayıran temel özelliklerin başında renk değiştiren arka yüzeyi geliyor. Telefonun arkasında Florit AG (Yansıma engelleyici) özelliği ile güneş ışığı altında renk değiştirebilen, özel bir bir cam kullanılıyor.

Vivo V23 5G inceleme! Vivo’nun Ustalık Eseri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu