Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Demedi demeyin Bu Xiaomi Redmi telefon çok can yakar!

Fiyat / performans şampiyonu yeni bir Redmi telefon için hazır mısınız? Şu ana kadar bütçe dostu dört telefon duyurusu gerçekleştiren Redmi’den bu defa bırakın fiyatını görüntüsüyle bile bizleri heyecanlandıran bir amiral gemi telefon hazırlıyor.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Bir sonraki Redmi telefon çok iddialı

Geçtiğimiz gün şirket tarafından yayınlanan bir videoda ortaya çıkan telefonun bu defa basın görüntüsü sızdırıldı. Pop-up yani kasa içerisinde çıkan ön kamera ile birlikte telefonda yüksek seviyede ekran / kasa oranı göreceğiz. Ekran çerçeveleri bir hayli ince tutulan telefonun arka tarafında üçlü kamera kullanılıyor.

Parmak izi tarayıcısı ekrana gömülü olan telefonda can alıcı nokta elbette fiyat olacak. Gelen bilgiler Snapdragon 855 işlemcili telefonun 400 $’ın altında fiyatlandırılacağı yönünde.

Mayıs ayında çıkış yapacak telefonda 6.39 inç Full HD + AMOLED ekran, 48 megapiksel + 8 megapiksel + 13 megapiksel arka kameralar, 32 megapiksel ön kamera, 8GB RAM, 128GB depolama, NFC, 3.5 mm kulaklık girişi ve Android 9 Pie telefonda öne çıkan bazı özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu