Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A42 en ucuz 5G telefon olmaya aday

Samsung’un “en ucuz 5G’li telefonu” olacak Samsung Galaxy A42 ile ilgili bugün ilk bilgiler ortaya çıktı. Peki telefonun işlemcisi ne olacak?

Samsung, mobil pazarın en büyük üreticisi ve satışlarını daha da arttırmak istiyor. Özellikle 5G pazarında dünyanın en çok telefon satan üreticisi olan Güney Koreli üretici orta segment pazarında daha fazla 5G ürün sunmak istiyor. Bildiğiniz üzere Samsung kendi üretimi Exynos 980 yonga seti ile orta segment pazarına 5G desteğini sundu. Hatta Nisan ayında satışa sunulan Galaxy A51 5G ve Galaxy A71 5G modelleri de bu yonga setinden güç alan ürünler. Samsung’un bir süredir daha uygun fiyatlı 5G telefon üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy A42 5G ise tam olarak bu ihtiyacı karşılayacak.

Telefonun henüz yonga seti tarafında ne sunacağı belirsiz ama Güney Koreli basın Exynos 960 ve Exynos 940 modellerinden bahsetmeye başladılar bile. Galaxy A42‘nin önümüzdeki sonbaharda satışa sunulacağını belirtelim. Zira Samsung‘un da daha “2” rakamına (A52, A72 vb) başlamadığını görüyoruz.

Galaxy A41

SM-A426B model numarası ile gelecek olan yeni telefonun gri, siyah ve beyaz renklere sahip olacağı da alınan sertifikada resmen ortaya çıktı. 5G desteği ve 128GB Hafızası ile Galaxy A42‘nin bize ne sunacağından çok aslında hangi fiyata satılacağını merak ediyoruz. Zira Samsung’un “en ucuz” olma ile ilgili bir iddiası var. Bu noktada Xiaomi bu iddianın gerçekleşmemesi için elinden geleni yapacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu