Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Süreli Mesajlar için Bomba Yenilik Geliyor!

WhatsApp süreli mesajlar için yeni özelliğin yolda olduğu ortaya çıktı. Artık zaman kısıtlamasını dilediğiniz gibi artırabileceksiniz.

Facebook’un sahip olduğu mesajlaşma hizmeti WhatsApp şu anda kullanıcıların mesajlarını gönderildikten 7 gün sonra kaybolacak şekilde ayarlamalarına izin veriyor. WhatsApp sızıntıları ile ünlü WABetaInfo, platformun yakında işlevselliği genişletebileceğini bildirdi. WhatsApp süreli mesajlar artık

WhatsApp, mesajların gönderildikten 24 saat sonra otomatik olarak kaybolmasını sağlayacak yeni bir seçeneği test ediyor. Aktarılan bilgilere göre; bu özellik yaklaşık bir aydır geliştiriliyor. iPhone‘da test edilen bu özelliğin nihai bir şekilde hem Android hem de iPhone sahiplerine en kısa sürede sunulması bekleniyor.

Bu tür kendi kendine imha olan içerikler Snapchat ile popülerleşmişti. Daha sonra diğer platformlar da buna benzer özelliklerini kullanıma sunmaya başladı. WhatsApp’ın mevcut sürümünde gönderdiğiniz mesaj 7 gün sonra otomatik olarak siliniyordu. Ancak 24 saatlik sürenin gelmesi kullanıcıların daha gizli bir şekilde konuşmasını sağlayabilecek.

WhatsApp Süreli Mesajlar

Süreli mesajları açtığınızda karşı tarafa bildirim gittiğini belirtelim. Yani tek başınıza kaybolan sohbet başlatamıyorsunuz. Güvenlik açısından her iki tarafın da haberi olması gerekiyor.

Mayıs ayına girdiğimizde yeni gizlilik politikasını devreye sokacak olan WhatsApp’ın yine kullanıcı sayısında büyük bir düşüş yaşaması bekleniyor. 53 milyon gibi azımsanamayacak bir oranda kullanıcı verilerini sızdıran Facebook, gizlilik konusunda sınıfta birkaç kez kalmış bir firma. WhatsApp verilerinizin gizlilik konusunda tarihin en kötü firmalarından olan Facebook ve iştirakleri ile paylaşılması pek hoşunuza gitmeyebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu