Akıllı SaatGenelTeknoloji

Amazfit Pop Pro ve Amazfit GTS 2 mini satışları başladı

Huami firması Amazfit markası ile akıllı saat satışlarına devam ediyor; Amazfit GTS 2 mini ve Amazfit Pop Pro satışları başladı.

Akıllı saatler ilk olarak Çin’de satışa çıkıyor. İki saatte oldukça şık tasarıma sahip ve günümüz orta seviye saatlerde bulunan bir çok özelliğe yer verilmiş durumda. Uygun fiyatlı olarak satışa sunulan Amazfit Pop Pro özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. GTS 2 mini ise daha üst seviye kullanıcılar için oldukça ideal ve fiyat olarak biraz daha pahalı.

Amazfit Pop Pro ve Amazfit GTS 2 mini özellikleri ve fiyatı

Uygun fiyatlı olarak satışa sunulan Pop Pro modeli 1,43 inç TFT ekrana sahip. NFC ve GPS, SpO2 özellikleri ve 60’tan fazla spor modu bulunuyor. 9 güne kadar pil ömrü sunan akıllı saat sudan koruma (5ATM) özelliği ile geliyor. Firma tarafından saatin satış fiyatı 55 dolar olarak açıklandı.

"<yoastmark

Diğer satışa çıkan model GTS 2 mini ise; 1,55 inç AMOLED ekrana sahip. NFC, GPS ve 70’den fazla spor modu bulunuyor. Ayrıca kalp atış hızı izleme, kan oksijen doygunluğu ve su koruması (5ATM) özellikleri yer alıyor. 14 güne kadar pil ömrü sunan akıllı saatin satış fiyatı 91 dolar olarak açıklandı.

Satışa sunulan akıllı saatler fiyat konusunda bir çok kullanıcıyı memnun edecek. Tasarım ve özellikleri ile oldukça iddialı olan akıllı saatler giyilebilir teknoloji pazarında iyi işler başarabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu