Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi CEO’su Mi 9 hızlı şarj özelliği ile ilgili konuştu! En iyisi olacak!

Çinli üretici Xiaomi yeni nesil amiral gemisi Xiaomi Mi 9 için geri sayımı başlatmış görünüyor. Bildiğiniz üzere Xiaomi Mi 8 geçtiğimiz yıl Mayıs sayında tanıtılmıştı ama bu yıl 5G‘nin de üreticileri köşeye sıkıştırması ile birlikte yeni nesil amiral gemisi telefonların daha erken tanıtılması bekleniyor. Bunlardan birisi de Xiaomi Mi 9 olacak gibi görünüyor. Zira daha şimdiden Xiaomi CEO‘su Lei Jun Xiaomi Mi 9 hızlı şarj özelliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Mi 9 hızlı şarj özelliği nasıl olacak?

Şimdi öncelikle dünyanın en hızlı şarj olan telefonu Oppo Find X Lamborghini Edition şarj aletine ve daha sonra da Huawei Mate 20 Pro şarj aletlerinin bize ne sunduğuna bakalım.

  • Oppo Find X Lamborghini Edition = Super VOOC 10V/5A 50W
  • Huawei Mate 20 Pro = Fast Charge 4A/40W

Xiaomi ise bu noktada Amper değerini saklayarak 32W şarj aleti ile geleceğini birinci ağızdan duyurdu. Xiaomi CEO’su Lei Jun yaptığı açıklama ile Mi 9‘un bugüne kadarki en hızlı şarj olan Xiaomi telefonu olacağını duyurdu. Redmi Note 7’nin de 18W şarj aletine sahip olduğunu ama bunun kutu içinde olmadığını ekstradan alınması gereken bir aksesuar olduğunu da belirtelim…

Redmi Note 7 düşme testi ile sınıfı geçebildi mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu