Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeHuawei

Huawei Ekim Güncellemesini Dağıtmaya Başladı

Huawei ekim ayı güvenlik güncellemesinin dağıtımına başladı. Güncelleme olarak şirketin amiral gemisi telefonlarından Mate 40 Pro için yayında.

Huawei’in küresel çaptaki akıllı telefonlarında henüz kararlı HarmonyOS işletim sistemi kullanılmıyor. Şirket bunun yerine yoluna Android tabanlı EMUI arayüzü ile devam ediyor. HarmonyOS’ün küresel çapta kullanımı için biraz daha bekleyeceğiz gibi; zira EMUI 13 için kollar sıvanmış durumda. Gelelim dağıtımı sürdürülen aylık güncellemelere. Huawei ekim ayı güncellemesini dağıtmaya başladı. Mate 40 Pro bu güncellemeyi alan ilk model oldu.

Huawei Ekim Güncellemesine Başladı

EMUI 12.0.0.278 (C432E2R6P4) sürüm numarasını taşıyan güncelleme yaklaşık 300 MB büyüklüğünde. Yeni güncelleme Mate 40 Pro’yu daha kararlı bir sisteme kavuştururken, 40’tan fazla güvenlik düzeltmesi içeriyor.

Detaylar

  • Bu güncelleme, güvenlik yamalarıyla sistem güvenliğini artırır.
  • Güvenlik:   Gelişmiş sistem güvenliği ve gelişmiş kararlılık için Ekim 2022’de yayınlanan güvenlik yamalarını entegre eder

EMUI 13 yolda!

Çinli kullanıcılardan sonra, global kullanıcıların da yeni bir arayüz deneyimleme zamanı geldi. EMUI 13 sürümünden söz ediyoruz. Yeni EMUI sürümü, HarmonyOS 3.0’da yer alan gelişmelerin büyük bölümünü küresel çaptaki kullanıcılara sunacak. Peki yeni EMUI 13 ne zaman yayınlanacak. Huawei bu noktada henüz bir duyuru ya da takvim yayınlamış değil. Fakat 2022 sonuna kadar EMUI 13 sürümünün tanıtılacağını yönelik güvenilir kaynaklardan bilgiler gelmekte. Bir sonraki EMUI sürümüne dair yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu