Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 FE Kendini Göstermeye Başladı

Samsung’un uygun fiyatlı telefonu olması beklenen Galaxy S22 FE kendini göstermeye başladı. Tasarımda büyük bir yenilik yok.

Samsung’un geçen yılki Galaxy S21 FE telefon hakkında çok tartışmalı söylentiler ortaya çıkmıştı. Geç olsa da gelen bu telefondan sonra gözler yeni modele çevrildi. Galaxy S22 FE adını taşıyacak olan bu telefonun bugün ilk çizimleri ortaya çıktı. Bütçe dostu amiral gemisi telefon olacak olan bu model tasarımsal olarak maalesef ki büyük çaplı bir yenilik sunmayacak.

Galaxy S22 FE ana model gibi olacak! Ancak kamera dörtlenecek!

Ana kameranın ada modülleri ile yenilik ilginç görünüyor. Bu kamera tasarımı S22 serisi ile neredeyse aynı olacak diyebiliriz. Samsung bu sene görünüşe göre kameradan kısmayacak. Çünkü gelen çizimlere göre telefonda dört kameranın yer alacağı açıkça görünüyor. Dörtlü kurulum Galaxy S22 Ultra’dan bir tık düşük olabilir. Nihayetinde Samsung’un fiyatı uygun tutması gerekiyor. Bu yüzden bir yerden fedakarlık yapılması gerekiyor.

Galaxy S22 FE

Samsung’un Galaxy Note serisini iptal etmesinden dolayı yeni FE’nin bu yıl içerisinde tanıtılması bekleniyor. Tahminlerimize göre iPhone 14’ün tanıtılacağı Eylül ayı civarında Samsung da bir etkinlik düzenleyecek. Aksi durumda iPhone 14’ün satışlarının önüne geçecek bir kozu Samsung’un olmayacak.

Galaxy S22 FE’nin kalbinde ise muhtemelen Exynos 2200 yerine yine Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti kullanılacak. Ekran tarafında ise telefonun FHD+ çözünürlüğünde ve 120 Hz tazelemeli AMOLED ekran ile gelmesine kesin gözüyle bakıyoruz diyebiliriz. Bakalım Güney Koreli teknoloji devi yeni canavarını ne zaman salacak ve fiyatı rekabetçi olacak mı? Bekleyip göreceğiz.

iPhone 14 Kanlı Canlı Sızdı! Süreyya Hanımın Muhteşem Değişimi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu