Genel

Meizu 17 tanıtım tarihi açıklandı! Peki Türkiye?

Bir süredir haberlerini ve sızıntılarını paylaştığımız Meizu 17 tanıtım tarihi az önce Çinli üretici tarafından resmen sızdırıldı.

Meizu ülkemiz pazarında satış yapan Çinli üreticilerden birisi. Meizu Türkiye pazarında kendisi olmak yerine distribütör ile çalışmayı tercih eden bir üretici. Meizu bugün Weibo hesabında yaptığı açıklamada Meizu 17mSmart 5G geliyor” dedi ve tanıtım tarihini de resmen sızdırdı. 

Görünen o ki Meizu yeni telefonunu 22 Nisan tarihinde bizlerle buluşturacak. Bir Infinty-O ekranlı telefonun daha pazara sunulacağını görüyoruz. Artık tüm telefonların Infinty-O ekran ile karşımıza çıktığını görüyoruz. Böylece tüm telefonlar artık birbirinin aynısı oluyor.

Meizu 17 Teknik özellikler

Telefonda Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti kullanılacağı kesinleşmiş detaylardan birisi. Ayrıca en son LPDDR5 RAM ve en son UFS 3.0 / 3.1 flash depolama ile birlikte gelmesi bekleniyor. Görünen o ki; Meizu en üste seviye 17 Pro’da UFS 3.1 ve LPDDR5 RAM kullanacak. Düz 17 modelinde ise LPDDRx4 ve UFS 3.0 arayüzünün kullanılması bekleniyor. Modele göre 30W ve 40W hızlı şarj da telefonlarda kullanılacak.

Şimdilik sızan bilgiler bunlar ve Meizu’nun kısa süre içinde telefonun diğer özelliklerini de sızdırması bekliyoruz. Zira Çinli marka az az bilgi sızdırarak daha fazla hakkında haber yapılmasını istiyor ve bizde bunu gerçekleştiriyoruz. Dünyanın en ucuz Snapdragon 865’li telefonunu koşturan Meizu başarılı olabilecek mi bunu da zaman içinde öğreneceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu