Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerOnePlusTeknoloji

Katlanabilir OnePlus OPPO Find N Gibi Olabilir

Katlanabilir OnePlus telefonu hakkında bugün ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bu telefon OPPO Find N’nin yeniden markalandırılmışı olabilir.

Samsung, günümüzde katlanabilir akıllı telefonlar alanına oldukça hakim durumda. Ayrıca Huawei, Motorola, OPPO ve Honor gibi şirketler geçmişte katlanabilir telefonlar piyasaya sürmüş olsalar da, bu cihazların hiçbiri resmi olarak Amerika ve Avrupa’ya ulaşmadı. Katlanabilir OnePlus telefonu ile bu durum değişecek gibi görünüyor.

Google ve Apple’ın kendi katlanabilir modellerini piyasaya daha sürmedi. Bu yüzden Amerika’da piyasada akıllı telefon markalarının yararlanabileceği bir boşluk var. Şimdi OnePlus tam olarak bunu yapmayı planlıyor gibi görünüyor. Yakın tarihli bir rapora göre, OnePlus potansiyel olarak ABD pazarına girebilecek amiral gemisi sınıfı katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Katlanabilir OnePlus çok yakında gelebilir

Ne yazık ki, henüz piyasaya sürülmemiş OnePlus katlanabilir telefon hakkında şu anda çok az şey biliniyor. Ancak bu model kesinlikle bir amiral gemisi modeli olacak. Sızıntıyı yapan Yogesh, modelin bu yılın başlarında OnePlus’ın ana markası OPPO tarafından piyasaya sürülen katlanabilir telefon olan Find N’den çok fazla ilham alabileceğini iddia ediyor. Aslında, OnePlus’ın OPPO Find N’yi yeniden markalaştırması ve ilk katlanabilir telefonu olarak piyasaya sürmesi için güçlü bir şans var.

OPPO, Vivo, Realme, iQOO ve OnePlus gibi telefon markalarının sahibi olan büyük BBK imparatorluğunun bir parçası olarak, bu kardeş markaların birbirleriyle donanım paylaştığını gördüğümüz birden fazla durum oldu. OnePlus söz konusu olduğunda, amiral gemisi telefonları geleneksel olarak OPPO Find R serisinin yeniden markalanmış varyantları oldu. Bu eğilim son birkaç nesilde değişse de, Nord serisinden daha düşük fiyatlı OnePlus telefonlar, diğer BBK telefonlarının yeniden markalanmış versiyonları olmaya devam ediyor. Bu stratejinin katlanabilir alana da uygulandığını görmemiz için iyi bir şans var.

OPPO Find N’ye gelince, bu katlanabilir telefon, belirgin şekilde farklı tasarımı ve rahat ergonomisi sayesinde kesinlikle kategorisindeki diğer cihazlardan ayrılıyordu. Hatırlatmak gerekirse OPPO Find N; Snapdragon 888 yonga setine 12 GB RAM’e ve devasa 512 GB depolama alanına sahip.

Dahili katlanabilir ekran, 7,1 inç boyutundadır ve 1920 x 1792 piksel gibi alışılmadık bir çözünürlükle piyasaya sürülür. Ayrıca AMOLED paneli 120 Hz yenileme hızını ve HDR10+ standardını destekler. Dış kapak ekranı da 5.5 inçlik oldukça büyük ve 1971 x 988 piksel çözünürlüğe sahip. Bununla birlikte, buradaki yenileme hızı 60Hz ile sınırlandırıldı.

OPPO Find N

Özellik sayfasından da anlaşılacağı gibi, OPPO Find N, bir OnePlus telefonu olarak yeniden markalanırsa, neredeyse kesinlikle Samsung’un Galaxy Z Fold serisinin altına yerleştirilecek. Yakında tanıtılması beklenen katlanabilir OnePlus telefonu bakalım fiyat açısından nasıl olacak?

Bomba İddia: iPhone Fiyatları Türkiye’de Düşecek!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu