Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S20 Fan Edition şimdi de Bluetooth SIG sertifika sitesinde görüldü!!!

Samsung’un bütçe dostu telefon olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy S20 Fan Edition modeli, Bluetooth SIG sertifika sitesinde görüldü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, S20 serisinin bütçe dostu modeli olan Galaxy Fan Edition için artık gün saymaya başladı. Daha önce özellikleri, fiyatı ve render görüntüleri ile karşımıza çıkan bu cihaz, şimdi de Bluetooth SIG sertifika sitesinin radarına takıldı. Bluetooth SIG sertifika sitesi; SMG781V, SMG781U1_DS ve SMG781W model olmak üzere toplam üç yeni cihazın sertifika aldığını bildirdi. Muhtemelen bu model numaraları pazarlara bağlı olarak 4G veya 5G versiyonları ile satışa sunulacak. Tüm bunlara ek olarak aynı sertifika sitesi, cihazların Bluetooth 5.0 bağlantısını destekleyeceğini de ortaya koyuyor.

Güncel söylentilere göre  Galaxy S20 FE, 6,4 inç veya 6,5 ​​inç delikli AMOLED ekran, Snapdragon 865 yonga seti, 8 GB‘a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama seçenekleri ile karşımıza çıkacak. Buna ek olarak cihazda, 12 megapiksel çözünürlüğe sahip Sony IMX555 sensörlü üçlü kamera yapılandırması yer alacak. Ayrıca hızlı şarjı destekleyen 4.500 mAh’lik bir pil ile de desteklenecek.

Hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda S20 FE 5G’nin, Kanada’daki fiyat yapılandırması ortaya çıkmıştı. Sızdırılan bu fiyat listesi cihazın  1148,65 Kanada doları, yani 878  ABD  dolarına denk geldiğini ortaya koyuyordu. Ancak daha sonra başka bir kaynak, bu fiyatın diğer ülkelerde 678 dolarlık fiyat etiketi ile satışa çıkacağını iddia etti. Kanada fiyatlandırmasının diğer ülkelere nazaran yüksek olduğunu var sayarsak, bu iddiaların doğruluk payı da oldukça yüksek gibi duruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu