Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

Oppo R17 Pro ve Huawei P20 Pro kamera rekabetine hazır mısınız?

Oppo bugün süper orta segment telefonu Oppo R17’nin duyurusunu gerçekleştirdi. Telefon, 18 Ağustos’tan itibaren satışa sunulacak, ancak şirket cephesinde gözler Oppo R17 Pro modeline çevrilmiş durumda. Weibo aracılığıyla sızdırılan bir görsel R17 Pro’nun üçlü arka kameraya sahip olduğunu gösteriyor. Bu kameraların hemen altında LED flaş yer alıyor.

Oppo R17 Pro üç arka kamerayla geliyor

Açıkçası R17 serisi modellerin aynı anda tanıtılmasını bekliyorduk. Oppo belki de birçok ilki barındıracak R17 Pro için özel bir lansman gerçekleştirebilir.

Arka bölümde herhangi bir parmak izi tarayıcısı göze çarpmazken, R17 Pro’nun standart modelde olduğu gibi ekrandan parmak izi okuyacağını söyleyebiliriz.

Oppo R17 Pro
Oppo R17 Pro

Telefonda yer alacak üçlü kameranın detaylı henüz bilinmiyor, fakat Huawei P20 Pro’dan sonra üç arka kameralı bir telefonun daha tanıtılacak olması bizleri heyecanlandırmıyor değil. Kim bilir belki de Oppo R17 Pro’dan sonra DxOMark sıralamasında zirve değişebilir.

Gelelim R17 Pro’nun teknik özelliklerine. Kimi kaynaklara göre R17 Pro, standart modelin özelliklerini taşıyıp sadece kamera tarafında fark yaratacak. Bazı kaynaklar ise telefonun tam bir donanım canavarı olacağını gösteriyor. İddia edilen özellikleri alt bölümde sıraladık.

  • 6.3 inç Full HD + ekran, Gorilla Glass 6
  • Snapdraon 845 işlemci
  • 10GB RAM
  • 128GB depolama
  • Çift arka kamera
  • Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu